Zarzavat congelat pentru supe – Simplu de pregătit, util în timpul iernii

Congelați zarzavatul pentru supe în timpul verii. Îl puteți adăuga iarna atât în supe, cât și în garnituri, felurile de mâncare cu carne, pește etc. Supele capătă o culoare intensă și o aromă văratică. Zarzavatul se prepară foarte ușor, în cantități mari!

Ingrediente:

Loading...

un kg de ceapă;

un kg de morcovi;

un kg de ardei grași (preferabil de diverse culori);

un kg de roșii;

verdeață (pătrunjel și mărar).

Cum se prepară?

Dați morcovii prin răzătoarea medie (manual sau cu ajutorul robotului de bucătărie).

Tăiați ardeii în fâșii.

Tăiați ceapa și roșiile în cuburi mici și, respectiv, medii (chiar dacă roșiile congelate își modifică consistența, gustul lor este nemaipomenit).

Tocați mărunt verdeața.

Amestecați toate ingredientele și așezați-le în pungi obișnuite de plastic, dându-le formă de baton (astfel va fi mai ușor să rupeți cantitatea de zarzavat, de care veți avea nevoie).

Puneți zarzavatul congelat în mâncare, când aceasta este deja gata. Dacă preparați un fel principal de mâncare, puneți zarzavatul, așteptați până mâncarea va da în clocot și opriți îndată focul. Iar dacă preparați un fel secundar de mâncare, puneți zarzavatul, amestecați și opriți focul peste 2 minute.

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!

Prajitura Cu Fructe – Iti Sugerez Sa Faci Cel Putin 2 Tavi Daca Vrei Sa Apuci Sa Mananci Si Tu Din Ea

In Aceasta Prajitura Puteti Sa Puneti Visine, Caise , Cirese, Prune Sau Piersici .

Ingrediente

-4 oua

-250 g zahar pudra

-8 linguri ulei

-350 g faina

-1 praf de copt

-150 ml lapte

-coaja rasa de la o lamaie

-1kg fructe

Mod de preparare

Ouale intregi se freaca bine cu zaharul, adaugam uleiul treptat, apoi faina amestecata cu praful de copt si alternativ laptele.

Omogenizam bine compozitia si o punem intava de la aragaz unsa .

Asezam deasupra fructele curatate de samburi si coacem prajitura la foc potrivit pasa se rumeneste.

Cand prajitura cu fructe este gata o pudram cu zahar vanilat.

Asa ca, spor la treaba si pofta buna!

Loading...