Topește grăsimea abdominală „peste noapte” cu ajutorul foliei de plastic

Și-a înfășurat abdomenul cu folie de plastic în fiecare noapte, iar rezultatele au fost spectaculoase. Află mai mult detalii despre acest ritual extrem de eficient. Înfășoară abdomenul cu folie de plastic peste noapte și slăbește dormind.

Coleen, mamă a 3 copii, a încercat zeci de metode de slăbit, dar niciuna nu a fost mai eficientă decât cea cu folia de plastic. „Nu-mi mai plăcea cum arăt în costum de baie. Am încercat în permanență să-mi mențin silueta, dar după nașterea celor 3 copii, abdomenul… să spunem că nu mai e ce a fost”, afirmă Coleen.

Loading...

A auzit despre metoda cu folia de plastic pe internet, dar i-a fost recomandată și de către o prietenă care se bucurase de primele rezultate incredibile. „Am încercat și talia mi s-a micșorat cu 1 cm după prima noapte”, spune Coleen.

Acum a sosit momentul dezvăluirii acestui procedeu tuturor femeile care doresc să slăbească, dar sunt sceptice cu privire la eficiențele metodelor de pe internet.

Ai nevoie de orice tip de folie de plastic, accesibilă bugetului tău.

Rețeta secretă de creare a metodei de înfășurare cu folia de plastic

Ai nevoie de…

Loțiune cu alge de mare

Folie de plastic

Bandaj

Pasul 1 – Aplică un strat gros de loțiune pe zona dorită. Ai grijă ca loțiunea să nu intre complet în piele. O poți aplica pe stomac, coapse, brațe sau în orice zonă pe care o consideri cu probleme.

Pasul 2 – Înfășoară întreaga zonă cu folie de plastic. Dar nu foarte strâns. Trebuie să ții cont că așa vei dormi peste noapte.

Pasul 3 – Acum înfășoară suprafața cu un bandaj lat, pentru a menține fixă folia de plastic.

Rolul acestei metode este de a elimina apa reținută în țesuturi. Combinația dintre loțiune și folie te ajută să transpiri, și astfel să arzi grăsimea nedorită.

Loading...