Tavi Clonda se va supăra rău când va afla asta! Gabriela Cristea este curtată! Cine se dă la ea: „Fugi, că…”:

Prezentatoarea Gabriela Cristea a dat de înțeles în cadrul emisiunii pe care o moderează la Antena Stars că nu duce lipsă de admiratori, dar știe când să pună piciorul în prag.

În cadrul ediției de ieri a emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”, Gabriela Cristea a făcut câteva declarații surprinzătoare. Raportându-se la o situație inedită din platoul emisiunii pe care o moderează, celebra prezentatoare a „dat din casă” câteva informații interesante.

Loading...

„Crezi că mie nu îmi face nimeni curte? Eheeee…Dar asta nu înseamnă că îl las să pună cărămidă! Îi spun: Fugi de aici, că sunt măritată! Sau crezi că dacă sunt măritată, nu se mai uită nimeni la mine? Sau dacă soțul meu e cu mine, nu mai există nicio admiratoare…?” i-a spus celebra Gabriela Cristea, unui participant din emisiunea sa.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună o minune de fetiță, pe nume Bella Victoria Margot.

Gabriela Cristea vrea să devină, din nou, mămică. După toate eforturile depuse pentru a o avea pe Victoria, vedeta se lasă în mâinile divinității acum. ”Recunosc că mi-ar fi plăcut să am copii mai de tânără, dar știi cum e…

Dumnezeu se tăvălește pe jos de râs la dorințele pe care le avem. Mi se pare că ne-a trimis-o pe Victoria când trebuia. Atunci când am depus armele s-a întâmplat. Ai venit tu (n.r. Mădălin Ionescu) cu Cristina, stăteam în Otopeni. Și i-am spus: ”Ia bea din paharul ăsta!”.

Ea era însărcinată. A luat paharul și a băut și am zis:”Dă-mi paharul să beau!”. Și am rămas însărcinată. Mi-am dorit-o atâta de mult pe Victoria și sunt mai mult decât mulțumită și nu pot să-l rog pe Dumnezeu să-mi mai trimită un copil, dar dacă vrea să-mi trimită îl primim cu brațele deschise. ”, a mărturisit Gabriela Cristea.

Loading...