Spuneti adio respiratiei urat mirositoare, tartrului si placii dentare si ucideti bacteriile nocive din gura, pe cale 100% naturala

Clatirea cu ulei este un remediu vechi, care include substante naturale pentru curatarea si detoxifierea dintilor si gingiilor. Poate inalbi dintii in mod natural si poate imbunatati sanatatea gingiilor, prin indepartarea bacteriilor daunatoare.

Persoanele care au curatarea cu ulei spun ca, i-a mai ajutat si in cazul unor afectiuni ale pielii, artrita, astm, cefalee, dezechilibre hormonale, infectii, afectiuni hepatice si altele. Oricum, sanatatea orala va va fi imbunatatita, cu dintii si gingiile mai putin sensibile si o dantura mai alba.

Loading...

Cum sa efectuati curatarea cu ulei?

Este incredibil de simplu. Plimbati in gura timp de 20 de minute, cateva lingurite de ulei vegetal, cum ar fi ulei de cocos, de susan sau de masline. Cel mai bine este sa faceti acest lucru dimineata, inainte de a manca sau bea ceva. De asemenea, se poate face inainte de fiecare masa, in cazul unor infectii mai grave sau probleme dentare.

Luati in gura 1-2 lingurite din uleiul preferat. Plimbati timp de 20 de minute. Timpul este important, deoarece aceasta perioada de 20 de minute este suficienta pentru a indeparta placa si bacteriile. Cand scuipati uleiul, acesta va fi ingrosat si laptos, avand o culoare alb – crem. In loc de chiuveta, scuipati uleiul in cosul de gunoi. De asemenea, nu inghititi uleiul,deoarece acesta este plin de bacterii, toxine si puroi, pe care tocmai le-a indepartat din gura.

Clatiti bine gura cu apa calduta si in cele din urma periati bine.

La inceput este posibil sa vi se para dificil sa tineti in gura o lingura de ulei, dar va veti obisnui dupa cateva minute. Dupa fiecare operatiune cavitatea bucala va va fi mai curata si mai proaspata, iar dupa o saptamana zambetul va fi vizibil mai alb si mai stralucitor.

Loading...