Slăbește 6 kilograme într-o săptămână cu supă de verdețuri – încearcă cura cu supa de verdețuri

Dieta cu supă de verdețuri face parte din categoria regimurilor hipocalorice. Regulile sunt simple: în fiecare zi trebuie să mănânci supă de verdețuri, care va fi pregătită din ceapă, ardei, roșii, țelină și varză.

Dieta nu trebuie urmată mai mult de șapte zile, după care se va face o pauză de trei luni. Iată în ce constă dieta în cele 7 zile:

Loading...

În prima zi a dietei se va mânca supă, orice fruct, fără a avea limită de cantitate, excepție făcând bananele, și se va bea doar ceai neîndulcit sau suc de afine.

În a doua zi, nutriționiștii recomandă ca meniul să fie alcătuit din supă, orice fel de legumă, excepție făcând fasolea verde și mazărea. Seara se poate mânca un cartof copt. Fructele vor fi excluse în această zi de regim.

În a treia zi, este indicat să mâncați supă, fructe și legume. Cartofii copți trebuie evitați.

În a patra zi, se va mânca supă, banane și seara se va bea un pahar de lapte degresat.

În a cincea zi, se recomandă opt pahare de apă. Micul dejun și masa de prânz vor fi alcătuite din friptură de vită la grătar asezonată cu roșii. La cină se va mânca supă.

În a șasea zi, meniul trebuie alcătuit din supă, o porție de friptură de piept de pui sau pește și cât mai multe legume.

În a șaptea zi, se va mânca orez integral la micul dejun, la prânz se vor servi legume, iar seara se va mânca o porție de supă. Pe parcursul acestei zile, se va bea doar apă sau suc natural de fructe, făcut în casă.

Nutriționiștii susțin că persoanele care vor urma cu strictețe acest regim vor slăbi în șapte zile între 4 și 6 kilograme. În plus, această dieta detoxifică organismul. Dieta cu supă de verdețuri este contraindicată persoanelor anemice sau predispuse la anemie.

Loading...