Slăbește 5 kilograme pe săptămână cu noua dietă pe bază de lămâie – pentru o mărime mai mică la blugi

Ce ai zice dacă ai da jos 5 kilograme în 7 zile? Totul este posibil cu dieta naturală pe bază de lămâie care transformă întregul organism. Află cum poți începe chiar de mâine noul regim…

Astăzi îți prezentăm o nouă descoperire în materie de slăbit. Scapă de grija dietelor complicate! Noul regim pe bază de lămâie te ajută să dai jos 5 kilograme în 7 zile fără prea mari eforturi.

Loading...

Dieta include ingrediente benefice și este dovedită a fi extrem de eficientă, într-o perioadă scurtă de timp.

Planul dietei

Micul dejun

Începe ziua cu un pahar de limonadă rece, pentru a activa metabolismul și a detoxifica organismul. După o jumătate de oră, se consumă 2 mere sau 2 portocale sau 1 grepfrut mare.

În plus față de fructe, se pot adăuga nuci, migdale sau alune de pădure, importante surse de antioxidanți.

Prânz

Se prepară carne, pui sau vițel, cu sos de iaurt.

Cina

Este indicat să iei cina până la ora 18. Fierbe niște ouă și alătură-le salată de castraveți cu ulei de măsline și sare. Se bea 1 l de ceai înainte de a merge la somn.

Pune în aplicare acest plan timp de o săptămână și te vei putea bucura de un organism sănătos și o siluetă de invidiat! Deși nu este unul din cele mai gustoase fructe, lămâia se numără în topul preferințelor grație numeroaselor sale beneficii.

Pe lângă efectele antiseptice și antiinflamatoare, lămâile întăresc sistemul imunitar și sunt cunoscute pentru proprietățile lor alcalinizante. Astfel, aceste fructe sunt ideale atât în curele de slăbire, cât și pentru menținerea greutății și a sănătății sistemului digestiv.

Evident, toate persoanele care încearcă să slăbească au integrat în dieta lor acest aliment-minune. Heidi Klum și Jennifer Aniston se mențin frumoase și în formă tot cu ajutorul lămâii, urmând o dietă care are la bază lămâie.

Puteți să eliminați toxinele, să deveniți mai energice și să scăpați de greutatea în exces urmând același plan simplu de 7 zile.

Loading...