Situație neașteptată în România. Așa ceva nu s-a mai întâmplat de 141 de ani!

România este într-o situație cum n-a mai fost de mai bine de 141 de ani. Datele furnizate de autorități sunt îngrijorătoare, iar așteptările nu sunt tocmai pozitive.

Suntem tot mai puțini

Loading...

Țara noastră se confruntă cu un declin dmeografic accentuat. Numai la începutul anului au murit 13.784 de persoane, echivalentul a patru comune de mărime medie din țara noastră.

INS (Institutul Național de Statistică) vorbește despre o rată a mortalității cum n-a mai existat de 141 de ani. Numărul celor decedați este mai mare cu 9,782 față de cei născuți, conform unui raport realizat pe anul 2016.

În anul 2016 s-au născut doar 189.783 de copii, nivel atins doar în anul 1876. Atunci s-au înregistrat doar 164.547 de nașteri la o populație de 4,4 milioane de locuitori.

Aceste date sunt cu atât mai îngrijorătoare cu cât în 2016, numărul de nașteri s-a raportat la o populație de 20 de milioane de locuitori. Mai mult, și numărul avorturilor a crescut în ultimii ani, atingându-se noi cifre record.

Citeste si: Ea e artista din România care susține că a revenit din morți: „Dumnezeu mi-a dat o palmă!”

Ana Mardare a trecut prin experiențe de viață pe care niciun om nu și le poate imagina. La doar 30 de ani a fost operată de urgență pe creier.

Artista care a participat la un concurs muzical televizat a dezvăluit că s-a întors din morți. Este convinsă că drama prin care a trecut nu a fost întâmplătoare.

„La un moment dat, am trecut printr-o situaţie pe care sunt convisă că Dumnezeu a îngăduit-o. Am trecut printr-o situaţie de … de fapt Dumnezeu mi-a dat o palmă şi m-am trezit. Noi ne rugăm să scăpăm de boală, iar Dumnezeu se roagă de noi să ne debarasăm de păcate. A fost învăţătură de minte această boală pe care am avut-o…

Prin coma prin care am trecut. Nu-mi este absolut teamă de nimic. După ce am trecut prin ce am trecut nu-mi mai este teamă nici de moarte. Atunci când eşti cu Iisus Christos nu-ţi este teamă de nimic, adică nici de moarte nu-mi mai este teamă”, a declarat Ana pentru România TV.

Pe 13 noiembrie 2016, iubitul ei a găsit-o pe podea, în convulsii. Medicii au descoperit că tânăra avea o tumoare pe creier de dimensiunea unei portocale, moment în care a trebuit să fie operată urgent pentru îndepărtarea ei.

Loading...