Si-a filmat sotia in timp ce iesea din casa! Priveste insa ce a surprins in acest timp!

Atunci cand vine iarna caprioarele si cerbii se apropie extrem de mult de casele oamenilor pentru a face rost de mancare, asa ajung sa nu le mai fie frica de acestia si mananca chiar din mana lor.

Spre exemplu in clipul postat mai jos o turma de cerbi se apropie de casa unei familii de unde stie ca face rost de hrana mult dorita, iar in schimb aestia se alinta pe langa membrii familiei.

Loading...

Citeste si:

Tomac (PMP): Daddy-Dragnea şi-a instalat cel mai slab guvern pe care l-a avut România vreodată

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a criticat sâmbătă Guvernul Dăncilă, despre care a spus că este “cel mai slab Executiv pe care l-a avut România vreodată”.

“Să nu uitaţi un lucru important, anul viitor vin alegeri europarlamentare. Despre Europa se vorbeşte foarte puţin, însă se va vorbi foarte mult. Din păcate, nu se va vorbi bine despre ţara noastră. Pentru ca PSD-ul să-şi atingă toate poftele, Daddy-Dragnea şi-a instalat la Palatul Victoria cel mai prost guvern pe care l-a avut România vreodată, cel mai slab guvern pe care l-a avut România vreodată. Imaginaţi-vă că acest Guvern, condus de Vasilica Dăncilă, trebuie să pregătească agenda Uniunii Europene începând de la 1 ianuarie 2019. Alegerile europarlamentare ne vor prinde cu acest profil de guvern, greu de explicat şi de prezentat în UE. Dacă noi ne-am obişnuit cu perlele prost redactate şi prost recitate de premierul Dăncilă, să ştiţi că europenii nu vor înţelege de ce românii au acceptat să aibă un asemenea guvern”,a afirmat Tomac, la Congresului OT PMP, organizat la Palatul Parlamentului, citat de Agerpres.

În context, el a criticat pensiile speciale, s-a referit la necesitatea aplicării rezultatului referendumului iniţiat de Traian Băsescu privind reducerea numărului de parlamentari la 300, la alegerea primarilor în două tururi, dar şi la importanţa concretizării proiectului de ţară, unirea cu Republica Moldova.

Tomac le-a cerut tinerilor să nu regrete plecarea unor colegi din partid, pe care i-a etichetat drept “trădători”, şi să-i preţuiască pe cei loiali PMP.

“Să nu vă pară rău de trădători! Noi avem obligaţia să traversăm cu bine această perioadă grea prin care am trecut, în care ştim ce am pierdut, dar să nu vă pară rău de cei care au plecat. Pentru că, trădătorii sunt primiţi în prima zi, dar de a doua zi sunt priviţi ca nişte trădători, nu sunt respectaţi nici acolo unde s-au dus şi nu vor face mari valuri în viaţa politică. Eu mă bucur că, cu doi ani înainte de alegerile locale şi cu un an înainte de alegerile europarlamentare, partidul nostru s-a debarasat de tot ce este rău în politică. Am primit alături de noi oportunişti, oameni care au spus de ce nu am încerca şi la PMP. A sosit timpul să punem stop, să-i preţuim pe cei loiali (…). Eu cred în PMP”, a punctat Tomac.

El le-a cerut tinerilor mai multă implicare în viaţa de partid şi un dialog direct cu cetăţenii, ″singura şansă pentru a face politică de calitate″⁣.

“Trebuie să ne batem cu toate mijloacele pe care le avem la dispoziţie, trebuie să fim mai implicaţi, mai activi. Îmi doresc foarte mult ca Organizaţia de Tineret să înţeleagă că singura şansă pentru a face politică de calitate este dialogul cu cetăţenii. Nu poţi face carieră în politică stând doar în birou sau comunicând pe Facebook. Comunicarea este esenţială în politică, iniţiativele pot prinde rădăcini dacă voi credeţi în ele şi îi convingeţi şi pe cetăţeni să vă urmăreasacă”, a subliniat liderul PMP.

Loading...