Satele Romaniei se golesc pe zi ce trece! Batranii sunt singurii care au mai ramas: „Iti vine sa plangi, vai Doamne!”

Satele istorice ale Romaniei sunt lasate sa se prapadeasca intr-un amalgam de amaraciune si degradare crunta. Ultimii oameni ramasi, batrani si bolnavi, traiesc doar din amintiri, printre ruinele a ceea ce odinioara a fost o comoara. In judetul Sibiu, multe tinuturi populate in trecut de sasi si ignorate apoi de autoritati arata ca dupa cataclism.

Satele României sunt pe cale de dispariţie! Peste 120 de localități mai există doar pe hârtie, informează B1 TV. Comune întregi, altadată atât de animate, sunt astăzi complet abandonate. Unele rase pe de fața pământului, altele cu un singur locuitor.

Loading...

Locuințe dărăpănate, la un pas de a se prăbuși, ziduri transformate pe alocuri în moloz, garduri puse la pământ și curți cucerite de buruieni. Cine ajunge aici, în mijlocul pustiului, tresare când dă cu ochii fostele gospodării, unde în urma cu ani, își duceau viața familii întregi.

La doar 5 anisori, aceasta fetita superba i-a dat gata pe jurati si a ridicat o sala intreaga in picioare

Competitia “America’s Got Talent” a anului acesta a avut parte de cele mai tari auditii. Iar printre momentele preferate de jurati si de public deopotriva este cel al Sophiei Fatu, o fetita simpatica foc, de 5 anisori.

Micuta artista si-a facut aparitia pe scena cu mari emotii, dar i-a cucerit iremediabil pe membrii juriului. Imbracata intr-o rochita roz cu volanase si purtand o bentita cu o funda pe cap, Sophie a fost o adevarata incantare.

Aceasta i-a adresat cateva cuvinte celui mai aprig membru al juriului, Simon Cowell.

” Domnule Simon, am avut un vis despre tine. Se făcea că ai apăsat butonul auriu după momentul meu!”. Declaraţia sa le-a adus zâmbetul pe buze tuturor, însă nimeni nu ştia ce piesă cu greutate pregătise micuţa Sophie.

Interpretarea acestei fetite dragalase a piesei lui Frank Sinatra o puteti asculta in materialul video de mai jos:

Loading...