Rețetă de ceapă roșie cu miere pentru circulație, varice, inimă, colon și gripă

Ceapa este una dintre legumele cu o valoare terapeutica foarte importanta. Acesta este, de altfel, si unul din motivele pentru care e folosita de mult timp pentru prepararea leacurilor pentru diverse afectiuni.

Pentru a prepara acest suc de ceapa cu miere, ai nevoie de

Loading...

1 kg ceapa rosie

300 g miere

Mod de preparare suc de ceapa cu miere

Ceapa se curata, se spala si se taie potrivit, se introduce in storcator pentru a obtine 600 ml suc limpede de ceapa. Sucul se trece intr-o sticla curata si se adauga 300 g miere. Se amesteca bine si se pastreaza la frigider.

Mod de administrare suc de ceapa cu miere

Se iau cate 150 g pe zi, cate 50 g inaintea sau in timpul celor 3 mese principale, timp de 1 luna, cu o saptamana pauza. Dupa o pauza de o luna se poate repeta pana la disparitia varicelor. Chiar si dupa aceea, se recomanda cate o serie de 1 luna, de doua ori pe an, primavara si toamna.

Actiuni terapeutice suc de ceapa cu miere

Actioneaza favorabil asupra circulatiei sangvine, mai ales la membrele inferioare, ajutand compensarea ei si disparitia varicelor.

Indicatii suc de ceapa cu miere:

Este un renumit remediu popular foarte activ contra varicelor. De asemenea, este indicat in insuficientele circulatorii periferice de diverse naturi, mai ales venoase, in congestiile pelviene sau prostatice, in congestia cerebrala, in arterioscleroza generala sau cerebrala, in asteniile de diverse naturi, mai ales in astenia sexuala.

Contraindicatii

Nu se da la bolnavii cu diabet, gastrite, gastroduodenale, ulcere gastrice si duodenale.
Preparatul tinut 2-3 ore la temperatura camerei sau 2-3 zile la frigider, devine toxic si trebuie aruncat.

*Acest articol este doar informativ. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati si sfatul unui medic specialist.

Loading...