Remediul miraculos care vindeca rapid organismul, dupa o reteta a profesorului Mermerski

Aceasta este o reteta pentru tratarea intregului organism care are capacitatea de a purifica vasele sanguine, de a vindeca sistemul cardiovascular, de a curata ficatul, rinichii, intregul sistem excretor, precum si sistemul digestiv.

Aceasta reteta imbunatateste functia cerebrala si memoria, ajuta la prevenirea atacului de cord. De asemenea, trateaza inflamatia articulara si previne cancerul. Iata care este reteta profesorului Hristo Mermerski

Loading...

400 de grame de cereale germinate (grau)

15 lamai organice

12 catei de usturoi

1 kilogram de miere

400 de grame de nuci

Mod de preparare

Prepararea graului incoltit – 400 de grame de grau se pun intr-un borcan si se toarna suficienta apa peste cereale. Dupa aproximativ 10-12 ore, se strecoara cu ajutorul unui tifon sau cu ajutorul unei strecuratoare. Se lasa o parte din graul inmuiat in borcan.

Dupa aproximativ 24-36 de ore vei vedea primii germeni de grau (1-2 mm lungime). Macina graul germinat, cateii de usturoi si nucile. Se taie cinci lamai cu tot cu coaja si se mixeaza, apoi se amesteca totul intr-o vas mare.

Din restul de lamai ramase vei avea nevoie doar de sucul acestora, pe care-l vei adauga la restul ingredientelor amestecate. Adauga si mierea si apoi amesteca totul cu o lingura de lemn. Se toarna in borcane care vor fi pastrate in frigider.

Dupa trei zile, amestecul va fi gata pentru consum.

Mod de administrare: Se administreaza 1-2 linguri din amestec cu 30 de minute inainte de micul dejun, inainte de pranz si seara inainte de culcare. Se va face o cura de maxim 30 de zile in decursul unui an.

Loading...