Pielea din jurul ochilor netedă și catifelată la 40 de ani: 3 rețete simple

Ochii sunt oglinda sufletului și o parte din limbajul non-verbal este exprimat prin privire. Ochii sunt mereu centrul atenției, iar împreună

cu ei și un șir de riduri mărunte de la colțul ochilor și niște cearcăne după o zi de muncă grea. Pielea din jurul ochilor necesită cea mai fină îngrijire.

Loading...

De sănătatea pielii din jurul ochilor depinde cât de tânără și proaspătă arată fața în general. Cremele și scrub-urile obișnuite, de multe ori, au doar efecte negative. De aceea, redacția noastră a selecta un șir de rețete speciale pentru acest tip de piele.

Creme pentru pielea din jurul lochilor

Primele semne de îmbătrânire apar în zona pleoapelor superioare și inferioare. Acest lucru se face observat deja la 25 de ani. Procesul poate fi oprit sau încetinit dacă folosiți corect anumite remedii.

În primul rând nu uitați că produsele naturale sunt principalul atu din mânecă. Acestea nu provoacă dependență, nu dau reacții alergice și nu vă vor goli buzunarul.

În al doilea rând, alegerea unei rețete corecte. Dacă aveți pielea uscată, evitați măștile cu suc de lămâie, dacă este grasă, fiți atente la cele cu adăugarea uleiurilor.

Masca preparată acasă are termen de valabilitate mic, la fel ca produsele naturale. De această dată vă propunem câteva măști pe bază de castravete.

Mască cu smântână

Să începem de la hidratarea care este necesară la toate etapele vieții pentru toate porțiunile pielii. Cu cât este mai hidratată pielea, cu atât mai puțin pe ea apar riduri.

Aveți nevoie de

2 linguri de smântână

2 linguri de castravete dat prin răzătoare

Amestecați ingredientele și aplicați-le pe pielea din jurul ochilor pentru 15 minute.

Mască cu plante medicinale

Din nou castravete. El este la fel de potrivit pentru hidratare ca aloea. Apropo, în această rețetă castravetele poate fi înlocuit cu aloe.

Aveți nevoie de

1 lingură de castravete

1 linguriță de mentă

1 linguriță de bazilic

Toate plantele trebuie să fie proaspete. Mărunțiți-le cât mai mărunt. Amestecați-le cu castravetele sau cu sucul de aloe. Lăsați compoziția să stea câteva ore la un loc răcoros.

Mască cu miere

Această mască albește fața, îndepărtează petele roșii și de pigmentare. Miere și castravetele se consideră înălbitori naturali.

Aveți nevoie de

1 lingură de castravete ras

1 linguriță de miere

Mierea va hidrata pielea, iar castravetele o va proteja de uscare.

Aceste trei rețete aparent simple, dar foarte eficiente vor preveni primele semne de îmbătrânire, vor preveni apariția ridurilor și vor reda pielii un aspect sănătos.

Loading...