O fetita se afla pe o pajiste inconjurata de o multime de caini lupi. Ce se intampla cand micuta ridica mainile spre cer! VIDEO

Nu sunt putine povestile in care micutii si prietenii lor patrupezi reusesc sa depaseasca impreuna situatii neprevazute. Nici materialele video in care copiii apar alaturi de pisici sau catei in momente de tandrete nu pot fi trecute cu vedere deoarece sunt adorabile.

Un videoclip a devenit celebru pe internet tocmai datorita relatiei deosebite pe care o fetita o are cu… o multime de caini din rasa ciobanesc german. 14 la numar, mai exact!

Loading...

Desi unii sunt de parere ca acesti caini au un comportament agresiv si pot fi periculosi atunci cand se afla in preajma copiilor, materialul video ne ofera o alta prespectiva. Micuta se distreaza de minune alaturi de cei 14 companioni, iar bucuria pluteste in aer.

Ceea ce atrage imediat atentia privitorilor sunt reactiile cainilor atunci cand fetita rupe bucati de iarba si le arunca in vazduh. La fiecare miscare de acest gen, cainii sar de bucurie si incearca sa prinda firele de verdeata oferite de micuta lor stapana.

Urmareste si tu un material video care iti va aduce zambetul pe buze:

Loading...