Nu ai mai mancat asa bunatate pana acum – Prajitura de vara, cu kiwi

Ingrediente:

300 g piscoturi de sampanie

Loading...

Pentru crema:

1 ou

150 g zahar

coaja rasa de lamaie

200 ml apa

30 g faina

200 g frisca

50 g ciocolata neagra

3 kiwi

Pentru ornat:

2 linguri pudra de cacao

frunze de menta

Mod de preparare:

1. Freci oul cu zaharul si coaja de lamaie rasa pana obtii un amestec cremos. Adaugi faina, apa si fierbi compozitia la bain-marie, amestecand continuu, pana se ingroasa. Lasi cremala racit. In crema racita, amesteci ciocolata rasa si incorporezi frisca, amestecand usor.

2. Asezi un rand de piscoturi intr-o forma dreptunghiulara de Jena, adaugi putina crema pentru a lega mai bine piscoturile intre ele, apoi un rand de kiwi taiate cuburi, continui cu alt rand de piscoturi, crema si apoi fructe de kiwi.

3. La sfarsit, adaugi un strat mai gros de crema si ornezi cu pudra de cacao cernuta deasupra si frunze de menta. Lasi prajitura cu kiwi si piscoturi la rece cateva ore, inainte de a o servi taiata in bucati dreptunghiulare de 7/8 cm.

Loading...