Ionut “Jaguarul” Sugacevschi s-a despartit. Mesajul sotie sale lamureste totul

E oficial! Ionut Sugacevschi este burlac!

Finalistul Exatlon Ionut “Jaguarul” Sugacevschi s-a despartit de sotia sa!

Loading...

Ruptura dintre Nella si Ionut de la Exatlon s-a marit tot mai mult in ultimele zile. Iata ca previziunile sumbre s-au adeverit, cei doi despartindu-se.

Nella a fost cea care a facut anuntul, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina personala de Facebook.

“Tu n-ai fost pregatit sa ma ai. N-ai fost pregatit sa primesti atata iubire si respect. Cred ca nici acum nu esti, dar asta nu mai conteaza.

Sper sa fii fericit. Sper sa intelegi ca dragostea nu inseamna doar atractie fizica si un chip tanar. Pentru ca daca tu asta crezi ca inseamna iubirea, inseamna ca nu vei fi niciodata cu adevarat fericit. Nici tu nu vei ramane vesnic tanar, nici tu nu vei atrage femeile la nesfarsit cu un chip frumos.

Si mai stii ce? Cand o sa simti ca totul s-a sfarsit, invata sa vorbesti. Invata ca omul de langa tine merita sa stie adevarul, macar de dragul clipelor petrecute impreuna.

Iti doresc sa fii fericit. Nu te invinovatesc.

Cu drag,

Femeia care te-a iubit cel mai mult.”, a fost mesajul Nellei.

IONUȚ “JAGUARUL” NU A VRUT SĂ ACCEPTE BANII DE NUNTĂ DE LA VLADIMIR DRĂGHIA

Impresionat de lacrimile lui Ionuț Sugacevschi, Vladimir Drăghia, marele câștigător de la “Exatlon” i-a promis “Jaguarului” că va plăti toate cele necesare pentru nuntă, din banii lui. Lucru de care Ionuț Sugacevschi nici nu a vrut să audă.

„Nu aș putea accepta. I-am și spus-o lui Vladimir și după ce s-a terminat live-ul. Am avut o discuție și i-am zis că nu aș putea acepta.

Dacă vreau să fac ceva, vreau să fac pentru mine. Eu zic că nimeni nu ar accepta. Nu, nu aș putea accepta pentru că vreau să o fac eu din munca mea.

E o altă satisfacție. E vorba de orgoliul meu, nu aș putea sa accept lucrul ăsta„, a spus Ionuț conform wowbiz.ro.

Loading...