Iata un truc prin care sa iti cresti parul lung si gros

Caderea parului a devenit o problema mare a multor persoane in ziua de astazi. Este o problema care afecteaza atat barbatii cat si femeile.

Parul nostru este cunscot drept cel mai mare avantaj al fiecaruia dintre noi. Ne ajuta sa ne imbunatatim aspectul fizic, motiv pentru care caderea parului sau subtirerea acestuia a devenit o problema uriasa pentru toata lumea si trebuie tratata cat mai curand posibil.

Loading...

Unul dintre motivele care stau in spatele acestei stari sunt stresul fizic si emotional excesiv, dezechilibre hormonale, deficiente nutrtionale, poluare, alergii, utilizarea gresita a produselor de ingrijire a parului, rutina gresita de ingrijire a parului si, nu in ultimul rand ereditatea. Mai jos, va vom prezenta un remediu grozav care sa va ofere un par lung si gros!

Ingrediente:

4 cepe curatate

1 litru de apa

Mod de preprare:

Primul pas este de a toca ceapa marunt. Puneti apoi apa intr-o oala si puneti-o la fiert impreuna cu ceapa. Lasati-o sa fiarba timp de 10 minute si apoi da-ti jos amestecul de pe foc si strecurati-l. Utilizati apa pentru a va clati parul dupa spalare si veti observa imbunatatiri majore!

Pentru mai multe detalii, priviti videoclipul de mai jos!

Pandișpan cu vișine – reteta cea mai usoara pentru zilele racoroase de vara

Pandișpanul cu vișine este unul dintre deserturile mele preferate pentru că se încadrează perfect în tiparul rețetelor ușoare, rapide și foarte gustoase.

Pe cel de față l-am făcut împreună cu soacra mea, urmând cu strictețe indicațiile-i prețioase și a ieșit excepțional!

Ingrediente pentru o tavă 22 x 4 cm:

5 ouă

5 linguri zahăr tos

5 linguri făină

1 plic zahăr vanilat

1 praf sare

vișine fără sâmburi (proaspete, congelate sau din compot)

Puneți vișinile la scurs, într-o strecurătoare. Dacă sunt congelate, decongelați-le. NU le folosiți înghețate.

Încălziți cuptorul la 180C.

Bateți albușurile spumă, împreună cu zahărul vanilat și praful de sare.

Continuați să mixați și adăugați în spumă zahărul și gălbenușurile, unul câte unul.

Apoi reduceți la minim viteza mixerului și adăugați treptat făina.Ungeți/pensulați tava cu ulei și turnați compoziția.Neteziți-o foarte ușor cu dosul unei linguri și dați tava la cuptorul preîncălzit, pentru 2-3 minute, cât să facă o crustă.

Scoateți tava din cuptor și adăugați vișinile, într-un singur strat.

Mișcați-vă cât puteți de repede și apoi puneți tava înapoi, până când suprafața devine aurie. În funcție de cuptor, perioada de coacere poate fi între 20 și 30 minute.

Lăsați-o să se răcească, apoi scoateți-o din tavă. Eu am folosit tava pliabilă din silicon de la Dmail, ai cărei pereți nu se detașează, ci coboară

Cu ocazia asta revin cu îndemnul de a găti în vase din silicon. Sunt excepționale! Trebuiesc unse doar la prima folosire, după care turnați aluatul așa cum este. Preparatul se coace uniform și nu se lipește, nici dacă-l rogi frumos

Până când vă luați și voi una, fie folositi o tavă cu pereți detașabili, fie o tavă obișnuită, din care veți răsturna pandișpanul.Puteți să o serviți ca atare sau pudrată cu zahăr.

Să vă fie de bine!

Loading...