Horoscop: Greseala care îţi răpeşte fericirea, în funcţie de zodie

Fiecare nativ este bântuit de un gând care îl frământă sistematic, iar astrele îţi arată ce ar trebui să schimbi dacă vrei să fii fericit.

Berbec

Loading...

În adâncul sufletului, Berbecului îi displac conflictele şi urăşte ca oamenii să dispară din viaţa lui din cauza unor certuri absolut stupide. Dă senzaţia că se bucură că a câştigat, chiar dacă asta înseamnă că tu vei dispărea din peisaj, însă în realitate regretă că s-a ţinut tare pe poziţie şi ar da orice ca să te întorci.

Taur

Acestui nativ îi este teamă că va fi dat uitării şi că nu contează prea mult în viaţa celor dragi lui. Astfel, Taurul se întreabă mereu dacă există cineva care dă doi bani pe prezenţa lui pe această lume.

Gemeni

Încearcă din răsputeri să se integreze şi să fie pe placul tuturor, pentru că preferă mai degrabă să se dea peste cap şi să se schimbe decât să rămână singur. Teama de singurătate este cea care nu îi lasă pe Gemeni să fie fericiţi.

Rac

Acest nativ încearcă să pară mereu fericit şi mulţumit, pentru că are senzaţia că dacă îi lasă pe ceilalţi să vadă că uneori are şi pase mai proaste, îi dezamăgeşte profund. Încercând din răsputeri să îi scutească pe cei din jur de povara grijilor în ceea ce-l priveşte, Racul nu va fi niciodată fericit.

Leu

Nativul din zodia Leului nu crede că merită iubirea şi aprecierea celor din jur, iar când ceva merge prost, crede automat că este vina lui. Deşi vrea să pară dur şi dă senzaţia că nu îi pasă, este probabil cel mai sensibil semn zodiacal.

Fecioară

Cei născuţi în zodia Fecioarei au dificultăţi în a-şi gestiona viaţa. Deşi pare că are totul sub control, Fecioarei i se pare dificil să se adune şi să facă faţă fiecărei provocări pe care viaţa i-o scoate în cale şi se străduieşte din greu să adopte o atitudine pozitivă.

Balanţă

Nativul din zodia Balanţei nu poate petrece nici măcar o zi fără un partener, întrucât simte nevoia să investească mult în cei din jur, astfel încât să nu trebuiască să se concentreze prea mult asupra propriei persoane. Urăşte să se confrunte cu propriile probleme, aşa că le ascunde şi se preface că totul este în regulă.

Scorpion

Deşi adoră să fie o persoană de încredere pentru cei din jur, Scorpionului îi este foarte greu să se apropie de cineva şi să îi acorde încredere. Se teme să nu îndepărteze pe toată lumea cu această atitudine, însă nu ştie ce să facă pentru a remedia situaţia, iar asta îl macină constant.

Săgetător

Cea mai mare dorinţă a Săgetătorului este aceea de a fi iubit. Când nu primeşte atenţie şi apreciere, începe să creadă că nu este suficient de bun şi se lasă pradă celor mai negre gânduri.

Capricorn

Acest nativ investeşte suficient cât să reuşească să ajungă unde îşi doreşte, dar nu destul încât să formeze legături puternice cu cei din jur. Acesta este motivul pentru care se teme că va rămâne singur pe lume.

Vărsător

Nu percepe emoţiile aşa cum crede că ar trebui să o facă. Vărsătorul se implică în relaţii chiar dacă nu simte nimic deosebit pe moment, motiv pentru care are senzaţia că este “defect” din punct de vedere emoţional şi se judecă aspru pentru asta.

Peşti

Nu are nici cea mai vagă idee cu privire la scopul lui pe această lume şi visează cu ochii deschişi, în speranţa că îi va pica de undeva din cer. Nativul din zodia Peştilor este confuz, însă se comportă de parcă ar avea totul sub control şi urăşte să ceară ajutorul celor din jur.

Loading...