Horoscop: De ce te INVIDIAZĂ cei din jur, în funcţie de zodie

Fiecare zodie se poate mândri cu trăsături care o ajută să se evidenţieze într-o mulţime, iar aceste calităţi sunt, de regulă, mărul discordiei în relaţia cu cei din jur. Astrele îţi pot spune, astfel, de ce eşti privită cu invidie, în funcţie de zodia în care te-ai născut!

Berbec

Loading...

Nu există şanse prea mari să cunoşti rutina în compania unui Berbec. Firi aventuroase, Berbecii încearcă mereu lucruri noi. Aceşti nativi au energia debordantă pe care mulţi şi-ar dori-o şi farmecul de a nu se simţi jenaţi atunci când trebuie să cunoască o grămadă de oameni noi. Aşadar, trezesc invidia prin naturaleţea şi îndrăzneala de care dau dovadă în situaţii ieşite din comun, dar şi prin capacitatea de a-şi depăşi mereu limitele.

Taur

Nativilor din zodia Taurului nu prea le pasă de ceea ce cred cei din jur. Mulţi spun asta, dar tu chiar nu dai doi bani pe ce spune gura lumii. Eşti sigură că ştii mai bine ce este benefic pentru tine şi faci ce îţi doreşti, fără a aştepta aprobarea celor din jur. Nu-i de mirare că această atitudine independentă trezeşte invidia multora dintre cei care pierd vremea pe la colţuri, comentându-ţi fiecare gest.

Gemeni

Ai un şarm şi o energie care îi determină pe cei din jur să parieze mereu pe tine şi ideile tale. Eşti senină şi creativă, iar spre deosebire de alţi indivizi cu o creativitate sporită, ştii cum să-ţi vinzi ideile astfel încât să şi obţii ceva consistent la schimb. Astfel, flerul tău trezeşte invidia celor din jur ori de câte ori vii cu o soluţie ingenioasă pentru o problemă care altora le dă bătăi de cap serioase.

Rac

Nativii din zodia Racului au o capacitate incredibilă de a iubi. Nimeni nu iubeşte mai profund şi mai mult decât un Rac, aşa trezeşti invidia în rândul persoanelor de acelaşi sex, pentru că ştiu că oricând le-ai putea sufla de sub nas partenerul.

Leu

Aceşti nativi nu au nicio problemă în a se ridica singuri în slăvi, iar asta trezeşte invidia celor care se tem să pună piciorul în prag atunci când nu se simt apreciaţi. Leii atrag succesul şi aprecierea binemeritată prin felul lor nu tocmai subtil de a nu se lăsa călcaţi în picioare şi de a nu lăsa ca munca lor să treacă neobservată, iar asta stârneşte valuri de invidie în rândul colegilor.

Fecioară

Nativii din zodia Fecioarei sunt priviţi ca fiind indivizi cu picioarele pe pământ, care ştiu mereu cum să se adune şi să depăşească orice obstacol, motiv pentru care toţi cei din jur şi-ar dori să “joace” în echipa lor. Fecioarele sunt dorite atât ca prieteni, cât şi ca angajaţi sau parteneri de cuplu, aşa că nu e de mirare că stârnesc invidia celor din jur cu uşurinţă, prin felul lor de a fi.

Balanţă

Nativii din zodia Balanţei trezesc invidia prin faptul că sunt mereu înconjuraţi de prieteni. Sunt sociabile într-un mod echilibrat, având un farmec aparte care atrage şi dând dovadă de bunăvoinţă, fapt ce îi face pe cei din jur să se simtă iubiţi şi apreciaţi.

Scorpion

Scorpionii sun pasionali şi plini de energie, aşa că nu pot trece niciodată drept pasivi. Aceste trăsături stârnesc invidia, mai ales atunci când cei din jur nu pot ţine pasul cu un Scorpion într-o zi obişnuită nici măcar atunci când sunt 100% implicaţi şi pasionaţi de un anumit subiect.

Săgetător

Simţul umorului acestor nativi le permite acestora să afişeze un comportament ireverenţios în orice situaţie, iar asta trezeşte invidia celor din jur, pentru că scapă adesea basma curată făcându-i pe cei din jur să râdă cu poftă.

Capricorn

Fire puternică, Capricornii stârnesc invidia prin faptul că reuşesc să fie percepuţi drept indivizi de neclintit. Aceşti nativi dau senzaţia că nu dorm niciodată şi au mereu tot ceea ce îşi doresc, pentru că ştiu mereu cum să acţioneze pentru a primi ceea ce îşi doresc.

Vărsător

Nativii din zodia Vărsătorului au o inimă mare şi reuşesc să rupă câte puţin din ea şi să o investească în fiecare interacţiune pe care o au. Stârnesc astfel invidia pentru că le pasă, sincer şi întotdeauna, de ceea ce se întâmplă în jur. Şi-ar da şi haina de pe ei dacă ar şti că ar putea face pe cineva fericit, iar acest gen de altruism este dificil de conceput, motiv pentru care trezeşte valuri de invidie.

Peşti

Peştii au o creativitate care ajunge să fie recunoscută peste generaţii întregi. Sunt artişti în adevăratul sens al cuvântului şi chiar dacă nu sunt observaţi încă din prima clipă când intră într-o încăpere, firea lor tăcută şi liniştită, combinată cu o minte ascuţită, trezeşte întotdeauna invidia celor din jur.

Loading...