HOROSCOP: Compatibilități pentru nativul din zodia Taurului

Oare cu cine se potrivește cel mai bine un nativ din zodia Taurului? Cu cine are cele mai mare șanse să dezvolte o relație armonioasă?

Zodie de Pământ, Taurul e compatibil cu Fecioara și Capricornul. Distanța dintre semnele zodiacale de același element (4 zodii) face ca relația să fie una armonioasă.

Loading...

Fecioarele și Capricornii se potrivesc cel mai bine cu Taurul, împărtășesc aceeași viziune practică, precaută și pragmatică despre viață. Între Capricorn și Taur există însă o compatibilitate mai mare căci îi leagă dorința arzătoare de a face bani și de a duce un trai mai mult decât decent. Amândoi acordă o importanță deosebită banilor.

De asemenea, se consideră o compatibilitate destul de puternică cu nativii din zodia Pești și Rac. Mulți astrologi cred că perechea Pământ-Apă are șanse mari de reușită.

Taurul nu se înțelege deloc cu Leul și Vărsătorul. Diferențele de personalitate sunt deseori prea accentuate, făcându-i incompatibili de-a dreptul. Vărsătorul e cea mai puțin compatibilă zodie cu Taurul, conservatorismul și împotrivirea la schimbare a Vărsătorului fac imposibilă o conexiune cu Taurul.

Bravo, baiatul cu sapca rosie si-a aparat pe drept sotia. Deseori se intampla ca persoane nesimtite se iau de cei apropiati noua. In asa situatii trebuie sa pastram calmul si sa actionam prompt.

Cel mai bine sa nu ajungem la bataie fiindca ea nu are consecinte bune chiar daca castigam lupta. Vom primi o satisfactie pe moment dar dupa asta nu va urma nimic buna. Fiti atenti si incercati sa evitati situatii de acest fel.

O femeie vine la poliţie să reclame un jaf. Poliţistul:

– Deci, ca să lămurim, hoţul v-a furat cerceii, brăţara de aur şi lănţişorul de la gât?

– Da, domnule poliţist.

– Şi de ce nu aţi strigat cât aţi putut după ajutor?

– Riscam ca hoţul să-mi vadă şi dinţii de aur.

——————————

– Am patru copii, primul e medic, al doilea profesor, al treilea – arhitect şi al patrulea – hoţ de buzunare.

– Şi nu îţi vine să-l dai afară din casă pe al patrulea?

– Cum să fac aşa ceva? Numai el aduce bani în casă, restul sunt şomeri!

—————————–

Unu’ ajunge la poarta Raiului unde îl aşteaptă Sfântu’ Petru, care începe să-l tragă la răspundere:

– Omule… anu’ trecut.. în 365 de zile… 364 de maşini furate. Ai vreo justificare?

– Da… o zi am fost bolnav!

Loading...