Horoscop CELTIC: Copacul zodiei tale îți dezvăluie destinul

Vrei să știi care este menirea ta în această viață și ce te împlinește? Horoscopul celtic îți dezvăluie rostul tău pe această lume!

Vezi ce copac te reprezintă în horoscopul celtic în funcție de luna în care te-ai născut, dar și ce spune asta despre tine!

Loading...

Ianuarie: Măr

Menirea ta în această viață este să găsești dragostea adevărată. Vrei să iubești și să fii iubită. Dacă nu ai cel puțin un copil, nu te vei simți împlinită niciodată.

Februarie: Chiparos

La fel ca și copacul tău, ești puternică și te adaptezi ușor în orice condiții. Te simți împlinită atunci când îi faci pe cei din jur să depindă de tine.

Martie: Salcie

Ești ușor de influențat atunci când nu te simți presată în niciun fel. Rostul tău pe această lume este să le aduci celor din jur zâmbetul pe buze.

Aprilie: Coacăz

Ești fermecătoare și mereu cu zâmbetul pe buze. Scopul tău în viața asta este să reușești să îți găsești echilibrul.

Mai: Păducel

Cu toate că nu ești mereu încrezătoare în forțele proprii, dai mereu dovadă de curaj. Menirea ta în această viață este să îți învingi temerile.

Iunie: Frasin

Ești impulsivă și, totodată, rațională iar asta îți aduce aprecierea celor din jur. Pentru a te simți împlinită ai nevoie de susținerea celor dragi.

Iulie: Brad

Iubești tot ce te înconjoară. Ai o problemă la capitolul încredere în persoanele din jur, însă faci mari eforturi pentru a nu fi paranoică. Menirea ta este să îi ajuți pe cei apropiați să reușească în viață.

August: Alun

Ești matură și oamenii se pot baza pe tine. Destul de pretențioasă atunci când vine vorba despre găsirea unui partener, atunci când îți găsești jumătatea poți considera că ți-ai îndeplinit scopul.

Septembrie: Pin

Prietenos și empatic din fire, ești privit cu admirație de către cei din jur. Scopul tău în această viață este să îi ajuți pe cei aflați în situații extreme.

Octombrie: Arțar

Ai o imaginație bogată și un fel unic de a privi lucrurile. Menirea ta în viața asta e să călătorești și să descoperi în permanență locuri și oameni.

Noiembrie: Castan

Ești diplomat din fire așa că menirea ta în această viață este să mediezi conflicte și să împaci oameni.

Decembrie: Smochin

Ești independent și ai o personalitate puternică. Trăiești pentru familie, prieteni și animale, care sunt prioritățile tale în orice situație.

Loading...