Horoscop: Cel mai DUR adevăr pe care îl poţi citi despre ZODIA ta

Ai impresia că până şi cei dragi te cam evită? Ei bine, există anumite aspecte legate de personalitatea ta care îi îndepărtează chiar şi pe cei mai răbdători dintre nativii zodiacului. Dacă te regăseşti în rândurile de mai jos, ştii deja cu ce ai greşit în relaţia cu cei din jurul tău.

Berbec

Loading...

Eşti o maniacă egoistă veşnic grăbită să ajungă undeva. Ceri mult prea mult de la cei din jur iar aşteptările tale îi pun adesea pe fugă pe aceştia. Ai o atitudine cu care rişti să rămâi singură dacă nu te temperezi.

Taur

Eşti revoltător de încăpăţânată şi adori confortul mai mult decât oricine altcineva. Eşti suficient de leneşă încât să laşi pe birou un pahar cu apă până când face o pojghiţă de praf. Mai mult decât atât, eşti exagerat de posesivă şi poţi lăsa celor din jur impresia că mai rău de atât nu se poate. Ei bine, ai să fii surprinsă, dar se poate…

Gemeni

Lista cu defectele tale este interminabilă însă voi puncta doar câteva dintre acestea printre care superficialitatea, dualitatea de care dai dovadă şi făţărnicia. Eşti atât de pretenţioasă încât nimic nu te mulţumeşte. Adori bârfa, eşti instabilă din punct de vedere emoţional şi nu reuşeşti să iei nicio hotărâre în mai puţin de… 24 de ore!

Rac

Dacă te întrebi cu ce ai greşit şi de ce simţi de la o vreme că nimeni nu vrea, cu adevărat, să fie cu tine sau în preajma ta, ei bine, adevărul dureros este că eşti prea emotivă. Exagerezi şi te plângi exact ca un copil de trei ani, care nu primeşte bomboanele pe care şi le doreşte.

Te plângi de orice aspect legat de viaţa ta tristă. Orice lucru te determină să îţi faci griji, orice lucru mărunt, iar comportamentul tău nu are tocmai un model “liniştit”. Ai într-adevăr nevoie de ajutor de specialitate, chiar dacă nu te gândeşti că poate eşti distrusă emoţional.

Leu

Atunci când simţi de la o vreme că cei din jur te evită, adu-ţi aminte că tu eşti cea mai egoistă persoană din încăpere, chiar dacă nu îţi place să recunoşti. Doar pentru că simbolul zodiei tale este un leu, tu crezi că eşti regele junglei, că eşti deasupra tuturor. Ei bine, tu nu eşti nici pe departe o leoaică şi nici regina junglei.

Eşti o persoană extrem de încrezătoare, ai prea multă încredere şi nu poţi să treci uşor peste toate “calităţile” tale. Oamenii te bârfesc şi nu vorbesc despre tine pe un ton plăcut, la petreceri. Tu probabil crezi că cei din jurul tău nu sunt toleranţi, dar, de fapt, tu eşti cea care nu poate fi tolerată. Fă-ţi o favoare şi scoate capul din nisip, ieşi din lumea ta şi înfruntă adevărul dureros: nimeni nu te place cu adevărat.

Fecioară

Dacă te întrebi de ce simţi de la o vreme că cei din jur te cam evită, ei bine, ar fi cazul să te gândeşti la obiceiurile tale dictatoriale, de persoană care vrea să domine cu orice preţ. Aceste obiceiuri îţi oferă o euforie şi o energie pe care niciun drog şi nicio partidă de sex nu ţi le pot da pe tavă.

Întotdeauna te grăbeşti să tragi concluzii despre lucruri, ai probleme ce ţin de sinele tău, chiar crezi că alţi oameni sunt servitorii tăi, care ar face orice le-ai spune, oricând le-ai spune. Şi pentru că uneori practic te comporţi de parcă nu ai avea creier, tu doar reacţionezi. Eşti, practic, cel mai mare critic din natură.

Balanţă

Eşti în competiţie în mod special cu Nativii Taur şi Gemeni. Te consideri buricul pământului, consideri că soarele răsare doar pentru tine şi luna străluceşte doar pentru a te face fericită. Când ieşi din universul în care tu eşti “şefa”, observi că cei din jur sunt de părere că nu eşti de încredere, că eşti superficială şi nu le eşti deloc pe plac. Când vine vorba de sentimente, în cele mai multe cazuri ai “inima de piatră”.

Scorpion

Eşti cel mai bun manipulator, motiv pentru care cei ce sunt în preajma ta te percep cel mai des ca pe o persoană rea. Pentru că minţi prea mult, acestora le este greu să îţi spună cele mai ascunse secrete. Totuşi, în adâncul inimii tale ai cele mai “murdare” secrete şi pui la cale mai mereu planuri malefice. Puţini au curajul să se pună cu tine, dar asta nu înseamnă că cineva te place cu adevărat.

Săgetător

Cum te-ai suportat în tot acest timp este un adevărat mister pentru toată lumea. Eşti prea încrezătoare în puterile proprii şi prea le ştii tu pe toate. De când erai mică nimeni nu te suporta şi, ce să vezi, acest lucru este încă valabil şi astăzi. Nu eşti corectă cu cei din jur, iar cele mai multe sarcini pe care le primeşti le faci de mântuială. Şi, cireaşa de pe tort, eşti falsă şi superficială, dar cel mai rău este că îţi place să arăţi asta, iar cei din jur consideră că asta te face să fii “bună de nimic”.

Capricorn

Atunci când simţi că cei din jur te evită, adu-ţi aminte că tu eşti cel care strică tuturor cheful de distracţie. Eşti uneori prea pesimistă şi ai mereu o replică cinică în orice situaţie.

În plus, eşti un “model” de încăpăţânare, iar în spatele timidităţii aparente stă, de fapt, tendinţa de a te gândi mereu la tine şi la planurile tale de viitor.

Vărsător

Eşti un soi de Traian Băsescu al cercurilor în care te învârţi. Oamenii ori te iubesc şi ar merge cu tine până la capătul lumii, ori sunt împotriva ta. Cu tine nu există cale de mijloc, fiindcă eşti de-a dreptul fanatică atunci când ţi se pune pata.

Dacă mai iei în calcul şi faptul că eşti imprevizibilă, vei înţelege de ce prezenţa ta le creează neplăceri celor din jurul tău. Ajungi, uneori, să fii definiţia surprizelor neplăcute. Iar detaşarea ta faţă de toţi şi toate nu face decât să pună paie pe foc.

Peşti

Eşti percepută ca fiind primul şobolan care părăseşte nava atunci când aceasta se scufundă. Eviţi situaţiile dificile de parcă ar fi un soi de ciumă. Nu ştii să faci faţă şi să te impui, aşa că fugi mâncând pământul.

Dacă adaugi şi un strop de pesimism şi firea ta mult prea sensibilă, vei inţelege de ce sunt atât de iritaţi cei din jurul tău.

Loading...