Horoscop acvatic: Eşti pe val sau te duci la fund?

În funcţie de zodie, apa este pentru unii o metodă excelentă de relaxare, iar marea îi cheamă încă de când apar primele raze ceva mai puternice ale soarelui, în timp ce pe alţii îi pune pe fugă numai ideea de piscină, iar valurile mării sunt un adevărat coşmar.

Astrele sunt cele care dictează ce şanse ai să te scufunzi sau să ţii piept unor valuri straşnice.

Loading...

Berbec

Îţi place să te bălăceşti şi, odată ce te-ai aruncat în piscină, te simţi în largul tău. Nu ai un stil anume de înot, ci dai din mâini şi picioare haotic până când reuşeşti să te deplasezi. Nu eşti tocmai o companie plăcută în piscină întrucât nu ţii cont de cei din jur.

Taur

Ai văzut vreodată un taur înotând? Evident că nu! Bineînţeles, o vor face dacă este absolut necesar, însă, cum mişcarea nu le place, nu o vor face cu zâmbetul pe buze. Preferă piscinele luxoase, cu reguli stricte, pe marginea cărora pot sta liniştiţi să îţi savureze cocktailul.

Gemeni

Gemenii sunt vorbă lungă, dar şi când trec la fapte trebuie să te fereşti! Aceştia sunt inventivi până şi la piscină, se aruncă în fel şi fel de poziţii şi înnoată în toate stilurile existente. Pentru că se plictisesc rapid, nu îi vei vedea două zile la rând la piscină.

Rac

Mulţi înotători profesionişti sunt născuţi sub semnul Racului. Problema Racilor este dacă pot, de fapt, să se dizolve în apă sau să se amestece în apă, astfel încât să înoate mai repede. De asemenea, Racii înoată în stilul lor, aşă că vor da peste oamenii din jurul lor fără să îi ferească, lucru care se poate dovedi un adevărat coşmar.

Leu

Nativii din zodia Leului sunt înotători grozavi. Fiinţe cu adevărat puternice, fabuloase. Ei sunt genul de înotători cărora le place să se dea în spectacol. Îi poţi vedea la piscină, într-un costum de baie strălucitor, care iese foarte mult în evidenţă, făcând parada modei. În plus, îi urmează un val de admiratori. Îi recunoşti de la o poştă şi îţi dai seama imediat că sunt nativi din zodia Leului. Şi în apă au aceeaşi atitudine de strălucire şi vor să iasă în evidenţă cu orice preţ.

Fecioară

Fecioarele sunt acei nativi cu bagaje de plajă împachetate perfect, au un buzunar pregătit pentru orice articol. Dacă rămâi fără spray care te apără de ţânţari, cere unei Fecioare. Ai o problemă cu modul în care înoţi? Roagă un nativ din Fecioară să te ajute. Aceste persoane au privit şi au analizat fiecare filmuleţ legat de înot din mediul online şi sunt înotători precişi, preocupaţi de particularităţile acestui sport.

Balanţă

Nu eşti un fan înrăit al apei, fapt pentru care, nu te oferi niciodată să mergi cu fetele la piscină. De cele mai multe ori, dacă mergi la mare, preferi să stai la plajă şi să atingi apa doar cu vârful degetelor de la picioare. Te sperie gândul că ai putea să te îneci, chiar şi atunci când stai în apa care îţi vine până la genunchi.

Scorpion

Îţi place să trăieşti intens, iar când vine vorba de scufundări eşti prima care se oferă să practice acest sport. Din păcate, nu îţi protejezi suficient pielea de razele soarelui, iar o zi în apă te poate costa mult. Încearcă să eviţi apa rece, dacă nu vrei să te îmbolnăveşti şi să petreci mare parte din sezonul estival la pat.

Săgetător

În cazul tău, când vine vorba de mare şi soare eşti în stare să renunţi inclusiv la mâncare. Îţi place să înoţi în toate stilurile posibile, să faci scufundări şi te simţi cu adevărat liberă atunci când intri în apă. Nu eşti o fire care să respecte regulile, dar ar fi bine să iei în calcul sfaturile salvamarilor şi să nu te aventurezi în larg vara aceasta.

Capricorn

Graţie firii disciplinate, Capricornii sunt antrenori excelenţi. Dacă auzi pe cineva stând pe marginea piscinei, încurajându-te să prinzi viteză şi dându-ţi indicaţii, e cu siguranţă un Capricorn. Aceşti nativi vor să demonstreze cu orice preţ că au forţa necesară pentru a depăşi orice obstacol, aşa că nu te mira dacă prietenul tău Capricorn va accepta provocarea de a sări în cea mai adâncă piscină sau de a depăşi geamandura.

Vărsător

Pe Vărsător îl găseşti bălăcindu-se în mare încă din zori. Nu e de mirare că legendarii înotători Mark Spitz sau Rebecca Adlington sunt Vărsători, întrucât această zodie se simte excelent în apă. Rebeli şi neconvenţionali, Vărsătorii văd îl valurile mării o şansă excelentă de a-şi depăşi limitele şi fac orice pentru a ieşi din tipare. Probabil acesta este motivul pentru care sunt înotători al naibii de buni.

Peşti

Singurii nativi mai pricepuţi la acest capitol decât Vărsătorii sunt, cu certitudine, Peştii. Firi intuitive, care îşi urmează instinctul, Peştii se simt în apă ca acasa. Atenţie, însă, dacă vrei să rogi un nativ din zodia Peştilor să te iniţieze într-ale înotului. Dornici să ajute, Peştii sunt atât de zeloşi încât riscă să se înece în încercarea de a-şi oferi sprijinul. În plus, Peştilor nu le place să fie refuzaţi sau excluşi când vine vorba de activităţi acvatice. Dacă plănuiţi să mergeţi la piscină, primii care trebuie să afle acest lucru sunt Peştii din cercul vostru de prieteni.

Loading...