Ghimbir, lămâie și usturoi cu apă – Rețeta care a dat peste cap lumea medicinii

Această băutură este perfectă pentru curățarea arterelor de toxine, grăsimi și alte impurități din organism.

Rețeta dată este despre cum ne putem proteja de gripă, infecții, răceală și alte maladii care ar împiedica bunul circuit al sângelui.

Loading...

Amestecul dat contribuie la curățarea ficatului și reduce riscul de cancer.

Este 100 la 100 natural!

Metoda de preparare e simplă și accesibilă pentru oricare dintre noi!

Usturoi – 8 căței

Ghimber – 1 rădăcină de 4-5 cm

Lămâie – 2 tăiate în 4

Apă – 4 litri

Spălăm bine lămâia și ghimbirul

Curățăm de coajă ghimbirul și usturoiul

Tocăm ghimbirul și usturoiul în bucăți foarte mici

Tăiem lămâia în 4 cu tot cu coajă

Amestecăm toate ingredientele într-un blender

Într-o oală încăpătoare turnăm cei 4 litri de apă

Adăugăm amestecul din blender și lăsăm la fiert

Când începe să dea în clocot apa, luăm vasul de pe foc și-l lăsăm la răcit

Strecurăm lichidul și îl separăm în borcane sau sticle la rece

Se consumă zilnic amestecul, cu minim 2 ore înainte de prima masă.

Veți simți considerabil cum se eliberează organismul de substanțele nocive.

Veți deveni mai proaspeți și mai sănătoși.

Amestecul ajută la normalizarea florei intestinale.

Reglează sistemul digestiv, astfel veți elimina rapid toate toxinele și kilogramele în plus.

Păstrează doar substanțele nutritive, necesare organismului nostru.

Consumați această băutură zilnic cel puțin 2 săptămâni și veți rămâne uimiți de rezultat!

Vezi și… Cheesecake-ul perfect, fără efort

Cheesecake-ul perfect, fara efort si talent la bucatarie! O reteta simpla pentru doamnele si domnisoarele care se respecta si nu stau toata ziua cu sortul la cingatoare!

Ingrediente:

3 oua

300 grame smantana (acra/fermentata)

9 linguri zahar

9 linguri ulei

225 grame faina

1/2 plic praf de copt

Pentru umplutura:

500 grame branza proaspata de vaca (branza dulce)

50 grame zahar

1 plic zahar vanilat

2 oua

70 grame stafide (inmuiate in apa calduta si apoi in putin rom)

coaja de la 1/2 lamaie

Cum se prepară?

Se bat bine ouale cu telul. Se adauga smantana si se mai bate pana se incorporeaza. Se adauga zaharul si uleiul si se bate pana zaharul nu se mai simte aproape deloc.

Se adauga faina amestecata cu praful de copt si se amesteca energic pana se obtine un aluat omogen, care curge incet de pe tel. Se pune aluatul intr-o cana gradata (veti avea in jur de 600 ml aluat).

Se pune hartie de copt intr-o tava de 20 x 24 cm. Se toarna jumatate din aluat (cca 300 ml) in tava si se niveleaza. Se bate usor tava de masa, ca sa se aseze aluatul.

Se coace blatul la 190 grade Celsius, pentru 15 minute. Blatul nu trebuie sa fie rumen sau perfect facut, trebuie sa fie doar inchegat astfel incat sa sustina umplutura.

Cat se coace blatul, preparati umplutura: se freaca branza cu zaharul si coaja rasa de la 1/2 lamaie. Se adauga ouale batute si se omogenizeaza. Se adauga stafidele scurse.

Se asaza umplutura peste blatul copt (fierbinte). Se toarna restul de aluat deasupra si se niveleaza.

Se mai coace prajitura, tot la 190 grade Celsius, timp de 35-40 minute (pana e usor rumena desupra).

Se lasa la racit complet, apoi se taie cuburi.

Loading...