Gata cu plasturii antifumat – Bicarbonatul poate inhiba cu succes dorința de a fuma!

Bicarbonat renunțare fumat – V-ați hotărât să vă lăsați de fumat dar nici o metodă folosită până acum nu a funcționat?

Cu siguranță nu ați încercat să consumați banalul bicarbonat de sodiu amestecat cu apă. Efectul este garantat!

Loading...

Bicarbonat renunțare fumat – O rețetă eficientă cu adevărat!

În sfârșit ați decis să spuneți un nu hotărât țigărilor și să trăiți o viață sănătoasă. Dar oricât de mult ați încercat ați revenit tot timpul la vechea meteahnă.

A venit momentul să descoperiți un leac pe cât de simplu, pe atât de eficient…

Iată cât de simplă e rețeta: amestecați o linguriță cu bicarbonat de sodiu cu 250 ml apă până când bicarbonatul e dizolvat complet.

Ori de câte ori simțiți nevoia să aprindeți o țigară, clătiți gura cu acest preparat, apoi înghițiți. Dacă în primele zile veți mai simți nevoia de tutun, în doar o săptămână acea poftă nestăpânită va dispărea definitiv.

Și asta pentru că bicarbonatul de sodiu este un inhibator de excepție al acestei dorințe, care ajută organismul să scape de acumulările de substanțe nocive.

Pandișpan cu vișine – reteta cea mai usoara pentru zilele racoroase de vara

Pandișpanul cu vișine este unul dintre deserturile mele preferate pentru că se încadrează perfect în tiparul rețetelor ușoare, rapide și foarte gustoase.

Pe cel de față l-am făcut împreună cu soacra mea, urmând cu strictețe indicațiile-i prețioase și a ieșit excepțional!

Ingrediente pentru o tavă 22 x 4 cm:

5 ouă

5 linguri zahăr tos

5 linguri făină

1 plic zahăr vanilat

1 praf sare

vișine fără sâmburi (proaspete, congelate sau din compot)

Puneți vișinile la scurs, într-o strecurătoare. Dacă sunt congelate, decongelați-le. NU le folosiți înghețate.

Încălziți cuptorul la 180C.

Bateți albușurile spumă, împreună cu zahărul vanilat și praful de sare.

Continuați să mixați și adăugați în spumă zahărul și gălbenușurile, unul câte unul.

Apoi reduceți la minim viteza mixerului și adăugați treptat făina.Ungeți/pensulați tava cu ulei și turnați compoziția.Neteziți-o foarte ușor cu dosul unei linguri și dați tava la cuptorul preîncălzit, pentru 2-3 minute, cât să facă o crustă.

Scoateți tava din cuptor și adăugați vișinile, într-un singur strat.

Mișcați-vă cât puteți de repede și apoi puneți tava înapoi, până când suprafața devine aurie. În funcție de cuptor, perioada de coacere poate fi între 20 și 30 minute.

Lăsați-o să se răcească, apoi scoateți-o din tavă. Eu am folosit tava pliabilă din silicon de la Dmail, ai cărei pereți nu se detașează, ci coboară

Cu ocazia asta revin cu îndemnul de a găti în vase din silicon. Sunt excepționale! Trebuiesc unse doar la prima folosire, după care turnați aluatul așa cum este. Preparatul se coace uniform și nu se lipește, nici dacă-l rogi frumos

Până când vă luați și voi una, fie folositi o tavă cu pereți detașabili, fie o tavă obișnuită, din care veți răsturna pandișpanul.Puteți să o serviți ca atare sau pudrată cu zahăr.
Să vă fie de bine!

Loading...