Fiecărui semn zodiacal îi este asociat un păcat. Al tău care este?

Păcatul semnelor zodiacale – Oameni suntem și, astfel, cu toții suntem predispuși să păcătuim. Dacă îți vine a crede, semnul nostru zodiacal joacă un rol important în determinarea păcatului, pe care suntem cei mai predispuși să îl comitem.

Păcatul semnelor zodiacale – Cel mai important este să identificăm anumite elemente cheie sau trăsături caracteristice, zodiei noastre, apoi vom înțelege cu ușurință ce păcat suntem predispuși să comitem

Loading...

Săgetător- adulter

Săgetătorii sunt recunoscuți pentru faptul că le place să flirteze. Pentru Săgetători, latura sexuală este poate cea mai importantă, într-o relație și, de aceea, pentru ei poate fi destul de dificil să rămână într-o singură relație. Probabil că păcatul tău cel mai mare este acela că înșeli.

Pești- lenea

Peștilor le place cam mult să lenevească și își formează o lume mică a lor, în care cu greu pătrunde vreo activitate extra.

Peștii sunt visători și se vor gândi mereu la ce intenționează să facă. Spun intenționează, pentru că le este prea greu să facă vreun demers.

Păcatul semnelor zodiacale – Gemeni- necinstea

Gemenii au un obicei ciudat prin care încurcă lucrurile. În momentul în care se simt captivi, în propriile mișmașuri, încep să mintă, pentru a evada. Poate pentru că zodia în sine arată că o persoană născută sub acest semn zodiacal are două fețe.

Vărsător- se crede Dumnezeu

Vărsătorului îi place să creadă că este mult mai special decât oricine altcineva și se consideră cumva „buricul pământului” sau vreun „zeu pe pământ”. Este poate cel mai mare păcat, dintre toate…

Rac- prea muncitor

Racul este genul de om care ar munci oricât, doar pentru a-și vedea apropiații fericiți. De multe ori este un păcat, căci uită să mai aibă grijă și de el.

Capricorn- mândrie

Capricornului îi place să fie mereu în competiție, iar atunci când iese victorios, își va arăta mândria sub orice formă. Ar trebui să aibă mai multă grijă, oamenii preferă să se retragă din viața unor astfel de oameni.

Leu – grandomanie

Știm că este regele junglei, însă uneori exagerează, așa este? Ar face orice pentru a-i depăși pe ceilalți și pentru a le demonstra tuturor că el are ultimul cuvânt.

Păcatul semnelor zodiacale – Taur- lăcomie

Taurul mai poate fi numit și narcisist, pentru că îi place să fie mereu în centrul atenției și va face anumite lucruri, doar dacă obține un beneficiu de pe urma lor.

În marea majoritate a timpului se lăcomește și își dorește să aibă cea mai frumoasă casă, mașină, familie, etc.

Fecioară- invidia

Fecioarele sunt firi extrem de instabile și, din această cauză vor face tot posibilul să atragă ce au alții. Dacă nu reușesc, se vor încărca de invidie, iar acest lucru nu va face decât să le amărască sufletul.

Scorpion – desfrânarea

Scorpionului îi place să fie extrem de intim cu cei din jur și va face tot posibilul pentru a atrage atenția persoanelor de sex opus. Are toate șansele să înșele, în cuplu.

Balanță – vanitatea

Balanțelor nu le pasă decât de propria frumusețe și se vor dedica acestui aspect, pe întreaga durată a vieții. Mare grijă, este foarte ușor să cadă în latura narcisismului.

Berbec – criminalitate

Berbecul poate fi extrem de răzbunător, pe cei care l-au călcat pe coadă. Este o fire spontană și va face tot ce îi trece prin cap, fără să țină cont de consecințe.

Loading...