Dieta cu castraveti – scapa de 7kg in doar 7 zile

Castravetii sunt un aliment grozav pentru organism deoarece il purifica, stimuleaza metabolismul si curata intestinele si tractul digestiv. Aceasta leguma elimina excesul de apa si este recomandat persoanelor care vor sa faca o detoxifiere completa, in special atunci cand dieta zilnica contine alimente severe, conservate si sarate. Unii oameni folosesc castravete si pentru curatarea fetei sau acneei.

Aceasta dieta dureaza 10 zile si tot ce trebuie sa faceti este sa utilizati anumite alimente in dieta zilnica. Cu ajutorul ei, veti pierde 7 kilograme pana la sfarsit, iar din moment ce este bazata pe castraveti, puteti manca oricand va simtiti infometat!

Loading...

Plan de dieta pe o zi:

Micul dejun: 2 oua fierte si 1 salata de castraveti

Gustare: 5 prune sau 1 mar mare (sau o piersica mica)

Pranz: 1 felie de paine de grau prajita cu un castron de salata de castraveti

Ingrediente pentru salata de castraveti: 400g castraveti, 200ml lapte acru sau iaurt, sare si ceapa proaspata.

Mod de preparare:

Se curata si se taie castravetele in bucatele mici. Se adauga sare si se amesteca bine pana cand aceasta se dizolva complet. Adaugati iaurtul sau laptele acru si amestecati usor. La final, adaugati si ceapa si serviti.

Gustare: Shake de castraveti

Ingrediente:

1 castravete

1 mar

Un pumn de spanac

Mod de preparare: Puneti toate ingredientele intr-un blender si amestecati bine. Beti-l cat e proaspat deoarece altfel isi pierde proprietatile vindecatoare.

Cina: Un fruct la alegere

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Pandișpan cu vișine – reteta cea mai usoara pentru zilele racoroase de vara

Pandișpanul cu vișine este unul dintre deserturile mele preferate pentru că se încadrează perfect în tiparul rețetelor ușoare, rapide și foarte gustoase.

Pe cel de față l-am făcut împreună cu soacra mea, urmând cu strictețe indicațiile-i prețioase și a ieșit excepțional!

Ingrediente pentru o tavă 22 x 4 cm:

5 ouă

5 linguri zahăr tos

5 linguri făină

1 plic zahăr vanilat

1 praf sare

vișine fără sâmburi (proaspete, congelate sau din compot)

Puneți vișinile la scurs, într-o strecurătoare. Dacă sunt congelate, decongelați-le. NU le folosiți înghețate.

Încălziți cuptorul la 180C.

Bateți albușurile spumă, împreună cu zahărul vanilat și praful de sare.

Continuați să mixați și adăugați în spumă zahărul și gălbenușurile, unul câte unul.

Apoi reduceți la minim viteza mixerului și adăugați treptat făina.Ungeți/pensulați tava cu ulei și turnați compoziția.Neteziți-o foarte ușor cu dosul unei linguri și dați tava la cuptorul preîncălzit, pentru 2-3 minute, cât să facă o crustă.

Scoateți tava din cuptor și adăugați vișinile, într-un singur strat.

Mișcați-vă cât puteți de repede și apoi puneți tava înapoi, până când suprafața devine aurie. În funcție de cuptor, perioada de coacere poate fi între 20 și 30 minute.

Lăsați-o să se răcească, apoi scoateți-o din tavă. Eu am folosit tava pliabilă din silicon de la Dmail, ai cărei pereți nu se detașează, ci coboară

Cu ocazia asta revin cu îndemnul de a găti în vase din silicon. Sunt excepționale! Trebuiesc unse doar la prima folosire, după care turnați aluatul așa cum este. Preparatul se coace uniform și nu se lipește, nici dacă-l rogi frumos

Până când vă luați și voi una, fie folositi o tavă cu pereți detașabili, fie o tavă obișnuită, din care veți răsturna pandișpanul.Puteți să o serviți ca atare sau pudrată cu zahăr.
Să vă fie de bine!

Loading...