Detoxifierea organismului în 3 zile! Pregătiți supa detoxifiantă, care dizolvă grăsimile!

De ce să vă torturați organismul cu diete, dacă ele fac mai mult rău decât bine? Fără îndoială unele dintre ele sunt foarte eficiente.

Dar toată problema constă în faptul că singurul rezultat perfect este rezultatul extern.

Loading...

În ceea ce privește schimbările din interior, unele dintre ele sunt periculoase și ireversibile.

Supele detoxifiante sunt o modalitate excelentă de a curăța organismul de toxine, de a întări imunitatea și de a îmbunătăți absorbția nutrienților de către organism. Sunteți uimiți?

Detoxifierea nu va dura săptămâni sau luni. Va dura doar 3 zile. Tot ce se cere de la dumneavoastră este să gătiți 3 supe diferite.

În fiecare zi veți gusta un nou fel de mâncare și veți trata organismul din interior. Noi, la rândul nostru, vă prezentăm rețetele unor supe excelente, care vă vor ajuta în aspirația unei detoxifieri complete.

1.Supă cu broccoli

INGREDIENTE:

-1 lingură ulei de măsline;

-1 ceapă;

-750 ml de apă;

-1 cățel de usturoi;

-500 gr de broccoli;

-1 legătură de rucola;

-sare și piper – după gust.

MOD DE PREPARARE:

1.Tocați ceapa și usturoiul. Separați broccoliul în buchețele și spălați-le.

2.Luați o cratiță cu fund gros și turnați în ea uleiul de măsline. Adăugați ceapa și usturoiul în uleiul încins și gătiți legumele, până apare aroma specifică. Adăugați buchețelele de broccoli și înăbușiți-le, până capătă o culoare verde deschisă.

3.Turnați apa și așteptați să dea în clocot. Condimentați supa de legume cu sare și piper, după gust. Acoperiți cratița cu capac și fierbeți supa la foc mic timp de 8-10 minute.

4.Când supa va fi gata, transferați-o în vasul belnderului și adăugați rucola tocată. Pasați totul, cât să obțineți un piure și puteți servi.

2.Supă cu morcov și ghimbir

INGREDIENTE:
-500 gr de morcov;

-1 ceapă;

-1 lingură de ghimbir;

-700 ml supă de pui;

-100 gr de smântână pentru frișcă ;

-3 linguri ulei de măsline;

-sare și piepr – după gust.

MOD DE PREPARARE:

1.Tăiați ceapa bucăți. Dați ghimbirul prin răzătoarea mică.

2.Căliți ghimbirul și ceapa în ulei încins timp de 5-7 minute.

3.Tăiați morcovul cuburi și adăugați-l în cratița cu ceapă și ghimbir. Turnați supa de pui. Aduceți amestecul până la punctul de fierbere și înăbușiți-l la foc mic timp de 30 de minute.

4.Luați supa de pe foc atunci când morcovul devine moale. Cu blenderul, faceți un piure, apoi adăugați smântâna pentru frișcă, sare și piper, după gust.

5.Dați piureul în clocot și îl mai fierbeți timp de 5 minute. Puteți servi supa cu mărar și crutoane.

3.Supă de linte

INGREDIENTE:

-450 gr de linte;

-60 gr tulpină de țelină;

-60 gr de ceapă eșalot;

-10 gr de usturoi;

-500 ml supă de cartofi;

-1 kg de cartofi;

-3l de apă;

-250 ml lapte de soia;

-200 gr de roșii;

-5 gr de coriandru;

-30 gr ulei de măsline;

-sare și piepr – după gust.

MOD DE PREPARARE:

1.Curățați cartofii de coajă. Îi fierbeți și îi strecurați. Supa o păstrați.

2.Tăiați bucăți mici tulpina de țelină, ceapa și usturoiul. Prăjiți legumele în ulei de măsline. Apoi adăugați lintele spălate și supa de cartofi. Fierbeți totul timp de 15 minute, până este aproape gata.

3.Tăiați roșiile felii. Adăugați-le în supă și fierbeți la foc mic, până sunt gata.

4.Încălziți laptele de soia până la 90°С și amestecați-l cu supa. Condimentați cu sare și piper, după gust. Puteți orna supa cu coriandru.

Supele pot fi pegătite din timp, dacă știți că aveți o agendă încărcată. Nu mai așteptați. Anume acum este momentul când organismul dumneavoastră este gata să scape de toxinele acumulate pe parcursul iernii.

Deoarece detoxifierea nu durează mult, propuneți-i noul meniu pentru 3 zile și familiei. Susțineți-vă reciproc și povestiți-ne în comentarii despre rezultatele dumneavoastră.

Fiți sănătoși alături de cei dragi!

Loading...