Cum scapi de pielea lăsată după slăbire. Trebuie să știi asta

Calvarul persoanelor care slăbesc excesiv într-un timp scurt începe abia după ce au scăpat de kilograme. Vergeturile și pielea lăsată în urma slăbirii pot provoca tulburări serioase femeilor care doresc să scape de corvoada colăceilor.

Cum scapi de pielea lăsată după slăbire

Loading...

S-a constatat, în urma unor studii atent realizate, că 1 din 3 femei care reușes să slăbească suferă mai mult după acest proces. Vergeturile duc la depresie, iar multe dintre reprezentantele sexului frumos nu știu ce să facă pentru ca pielea lor să arate impecabil.

Una din soluțiile sigure este corectare pielii lăsate cu ajutorul chirurgiei, însă nu toată lumea își permite să dea bani grei medicilor esteticieni. Există un remediu naturist care face furori pe site-urile de sănătate din Spania, menit să înlăture vergeturile și pielea lăsată după slăbire.

Pentru prepararea acestui remediu ai nevoie de o ceașcă cu zaț de cafea, o anghinare, 3 tablete de camfor și două cani pline cu apă.

Dizolvă tabletele de camfor în apă și pune apa la fiert, la foc mediu. După 30 de minute, adaugă anghinarea și zațul de cafea. Amestecă după ce ai oprit focul până când compoziția se omogenizează.

Aplică amestecul cu ajutorul unor mănuși pe zona cu vergeturi ori în locurile în care pielea atârnă inestetic. După 15 minute, îndepărtează amestecul cu săpun normal și apă călduță. Pentru o și mai bună igienizare poți folosi apă oxigenată.

Această combinație redă elasticitatea pielii și este un antidot fantastic pentru persoanele care vor să scape de vergeturi.

Loading...