Copacul Banului – trucul care te ajuta sa ai mai mult bani in casa

O planta despre care se spune ca atrage bani in casa se numeste Crassula. Datorita miturilor, aceasta a preluat denumirea de Copacul Banului. Conform traditiei Feng Shui, este suficient sa aduci aceasta planta in casa pentru a vedea imbunatatiri asupra situatiei tale financiare.

Se spune ca, atunci cand gandesti pozitiv, ti se vor intampla numai lucruri pozitive. De asemenea, este bine ca atunci cand ai ganduri pozitive, sa le materializezi in fapte. Aceste lucruri vor aduce schimbari pozitive in viata de zi cu zi.

Loading...

Frumoasa culoare a frunzelor Crassulei ne aminteste de culoarea bancnotelor de dolari. Desigur, nu acesta este motivul pentru care ar fi bine sa aveti o asemenea planta.

Aceasta are capacitatea de a stimula activitatea buna a creierului si de a mari activitatea fizica a persoanei, datorita continutului de uleiuri eterice din frunze.

Pentru a atrage bani in casa, v-am pregatit un truc: inainte de a sadi aceasta planta, puneti in ghiveci 6 monede, si ganditi-va ca sunteti o persoana plina de succes, bogata si sanatoasa. Cand udati Copacul Banului, trebuie sa va amintiti aceasta imagine cat mai clar, deoarece acest exercitiu va programeaza spre succes.

In cazul in care deja aveti aceasta planta in casa, trebuie doar sa asezati o moneda in ghiveci. Acest talisman are sa va fie de folos. Ba mai mult, puteti lega de crengute cateva monede, cu ajutorul unor panglici rosii. Privindu-le trebuie sa va ganditi ca banii vin singuri.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Loading...