Ce se întâmplă dacă pui o linguriță de praf de copt în mașina de spălat! Rezultatele sunt incredibile! Efectul te va face să repeți isprava!

Praful de copt este folosit în diferite rețete. Pe lângă faptul că te ajută să pregătești rețete delicioase, acesta te poate ajuta și în afara bucătăriei. Iată ce se întâmplă dacă pui o linguriță de praf de copt în mașina de spălat.

Dacă vei apela la acest truc, atunci vei economisi timp și bani. Rezultatele sunt uimitoare. Dacă vei pune în mașina de spălat o linguriță de praf de copt, atunci acesta te va ajuta să scapi de o problemă comună, supărătoare. Îți va curăța hainele albe, murdare. Este ingredientul de care ai nevoie pentru a te asigura că hainele tale își recapătă culoarea albă.

Loading...

Tot ce trebuie să faci este să pui o linguriță de praf de copt peste detergentul pe care îl folosești de obicei pentru a spăla hainele. Trucul acesta va accentua efectul pe care îl are detergentul de rufe. În plus, hainele vor avea un miros plăcut după spălare. Iar petele supărătoare vor dispărea imediat după ce vor fi spălate și cu praf de copt.

Hainele albe vor fi mult mai ușor de spălat. De asemenea, vor deveni mult mai catifelate decât în mod obișnuit. Un alt lucru pe care trebuie să îl știi este acela că praful de copt va îndepărta mirosurile neplăcute din haine. Spre exemplu, mirosul transpirației va fi îndepărtat.

Ai putea încerca și tu acest truc. Și, în loc să folosești produse pentru albirea hainelor, ai putea încerca să pui praf de copt în mașina de spălat. Tot ce trebuie să faci este să pui peste detergentul de rufe o linguriță de praf de copt.

CITESTE SI: Am amestecat bicarbonat de sodiu cu puțină apă oxigenată. Ce am făcut cu soluția, te va ajuta și pe tine de acolo încolo. Îți va fi mult mai ușor!

Daca te-ai saturat sa cumperi produse de curatare din comert, care contin chimicale si care iti irita pielea si ochii, poti alege sa-ti faci produse de curatare la tine acasa.

Atunci cand trebuie sa speli oglinzi si ferestre, apelezi, de obicei, la clasicele solutii din comert. Insa iti poti faci un detergent sanatos si fara toxine chiar la tine acasa.

Prepara o solutie de bicarbonat de sodiu si apa oxigenata, aplica pe ferestre si geamuri si sterge bine cu un burete. Nu va ramane nicio urma pe geam.

In plus, poti folosi si crema de ras. Iti va face suprafetele din sticla sa straluceasca si va preveni aburirea oglinzii de la baie la urmatorul dus.

Loading...