Ce indică astrele despre nevoile şi aşteptările amoroase ale fiecărei zodii

Balanţă

Înainte să te îndrăgosteşti, trebuie să îţi dezvolţi încrederea în sine şi să îţi depăşeşti teama de a fi judecat de alţii. Dă dovadă de mai mult curaj în toate interacţiile umane pe care ţi le prilejuieşte viaţa.

Loading...

Este important să ajungi să te simţi bine în pielea ta înainte să începi o relaţie serioasă, aşa că asumă-ţi şi dezvoltă-ţi propria identitate de sine.

Scorpion

Ca să îţi găseşti dragostea, trebuie ca mai întâi să stingi conflictele pe care le porţi cu tine însuţi. Dezvoltă-ţi inteligenţa emoţională şi nu-ţi mai pierde cumpătul din orice. Ai nevoie de linişte interioară şi de calm ca să începi o relaţie de lungă durată.

Săgetător

Ai mai multă răbdare! Nu te aştepta ca o relaţie amoroasă de profunzime să se înfiripe peste noapte. Evită scurtăturile când vine vorba de viaţa amoroasă. Trebuie să te implici la rândul tău şi să dezvolţi conexiunea cu partenerul/partenera ca să te bucuri mai târziu de o iubire veritabilă.

Capricorn

Este foarte important să începi să gândeşti şi cu inima. Ascultă-ţi intuiţia şi fă ceea ce simţi, fără îţi mai autoimpui piedici raţionale. Dacă se înfiripă o conexiune puternică între tine şi o altă persoană, nu o lăsa să-ţi scape! Trăieşte clipa şi nu te mai ghida doar după ce-ţi spune mintea.

Vărsător

Ca să guşti iubirea, trebuie să lucrezi mai întâi cu tine însuţi. Şi, de data aceasta, ne referim în primul rând la aspectul fizic! Fă sport şi încearcă să arăţi mereu cât mai bine nu ca să îi impresionezi pe cei din jur, ci ca să capeţi mai multă încredere în tine însuţi. Aspectul fizic este punctul tău vulnerabil.

Peşti

Eşti mult prea bonom şi prea credul într-o lume neiertătoare. Ca să îţi găseşti drăgostea mult-râvnită, trebuie să lupţi să te impui şi să nu mai acorzi tuturor atât de multă încredere. Dacă nu ai grijă de acest aspect, rişti multe dezamăgiri în dragoste.

Berbec

Înainte să te îndrăgosteşti, trebuie să guşti din plin roadele unei vieţi solitare. Călătoreşte în jurul lumii, descoperă locuri noi, distrează-te şi cunoaşte cât mai mulţi oameni. Procedând aşa, vei evita multe din frustrările vieţii de cuplu la care tu eşti cel mai predispus.

Taur

Ca să te îndrăgosteşti, trebuie să înveţi să trăieşti clipa. Debarasează-te de trecut şi nu te mai gândi la ce va fi: trăieşte-ţi viaţa şi acceptă în viaţa ta mai multă aventură şi deschidere.

Gemeni

Înainte să porneşti în căutarea iubirii, consolidează-ţi relaţia cu tine însuţi! Descoperă cu răbdare care sunt lucrurile de care ai nevoie ca să fii fericit; doar aşa te vei putea de o conexiune puternică cu o persoană de sex opus.

Rac

Ca să guşti iubirea adevărată, trebuie să accepţi confruntările. Nu poţi fugi la nesfârşit de probleme, şi cu siguranţă lucrurile vor deveni şi mai dificile după ce vei întemeia o relaţie.

Leu

Doar pentru că eşti un lider înnăscut nu înseamnă să preiei controlul de fiecare dată. „Munca în echipă” este esenţială pentru o relaţie fericită şi durabilă; până nu eşti pregătit să accepţi această realitate, îţi va fi greu să găseşti un/o partener(ă) stabil(ă).

Fecioară

Înainte să te îndrăgosteşti, debarasează-te de balastul relaţiilor anterioare. Oricât de mult te-ar fi rănit, nu trebuie să porneşti într-o nouă relaţie de cuplu cu frustrările acumulate în trecut. Întemeiază o relaţie doar după ce te vindeci complet şi poţi accepta noua pereche cu inima deschisă şi cu mintea limpede.

Loading...