Ce dragut ! Prima baita a lui acest BEBE a cucerit tot internetul – VIDEO

Un studiu facut pe aproape 600 de tineri a relevat faptul ca expunerea precoce la pisici si caini ii impiedica pe cei mici sa dezvolte alergii mai tarziu in viata.

La doar 5 anisori, aceasta fetita superba i-a dat gata pe jurati si a ridicat o sala intreaga in picioare

Competitia “America’s Got Talent” a anului acesta a avut parte de cele mai tari auditii. Iar printre momentele preferate de jurati si de public deopotriva este cel al Sophiei Fatu, o fetita simpatica foc, de 5 anisori.

Loading...

Micuta artista si-a facut aparitia pe scena cu mari emotii, dar i-a cucerit iremediabil pe membrii juriului. Imbracata intr-o rochita roz cu volanase si purtand o bentita cu o funda pe cap, Sophie a fost o adevarata incantare.

Aceasta i-a adresat cateva cuvinte celui mai aprig membru al juriului, Simon Cowell.

”Domnule Simon, am avut un vis despre tine. Se făcea că ai apăsat butonul auriu după momentul meu!”. Declaraţia sa le-a adus zâmbetul pe buze tuturor, însă nimeni nu ştia ce piesă cu greutate pregătise micuţa Sophie.

Interpretarea acestei fetite dragalase a piesei lui Frank Sinatra o puteti asculta in materialul video de mai jos:

Fata asta a uimit tot globul pamântesc ! Toată sala a început să plângă, iar juriul apăsa isteric pe butoane… Un talent de la Dumnezeu – VIDEO

Spre marea bucurie a noastră, în ultimul timp concursurile de talente pentru copiii au căpătat e popularitate excepțională, astfel încât aceștia deja la vârsta de câțiva ani dobândesc succesul în viață.

Mulți copiii care au putut impresiona spectatorii și juriul cu talentul tău au încheiat contracte de milioane de dolari cu companii și producători celebri.

Iată ce înseamnă să ai talent în sec.

21! Dacă ești talentat, ești observat dintr-o dată, chiar dacă vii dintr-o familie deloc bogată! La concursul internațional muzical ”Vocea.

Ediția Copii” am putut vedea mulți copii care s-au întrecut în talent, însă te asigurăm că ceea ce vei vedea și auzi în acest video este de-a dreptul excepțional.
Această fetiță la prima vedere nu se deosebește deloc de copiii de vârsta ei.

Însa asta până în momentul în care începe să cânte! Juriul a fost atât de mult impresionat de vocea ei, încât la final au invita-o să ia locul juraților!

Ce alt copil a mai avut parte de o asemenea cinste? Este absolut incredibil ceea ce se petrece în acest video! Dacă și tu ai fost impresionat de interpretarea acestei fetițe, distribuie acest video pe Facebook!

Loading...