Cazul care a indignat Romania! Are 71 de ani, 7 copii, dar mai face unul peste 3 luni! Ea e noua Adriana Iliescu. Cine e femeia care îi va lua locul celei mai batrane mame?

Adriana Iliescu este la un pas de a-si pierde titlul care a facut-o celebra, cel de cea mai batrana mama, asta fiindca altcineva se pregateste sa ii ia locul.

Este vorba despre o femeie de 71 de ani va aduce pe lume o fetita in doar trei luni.

Loading...

Doamna, care ar mai avea 7 copii, nu a spus daca a facut sau nu vreun tratament. A spus insa cat a putut de clar ca s-a saturat de barfele vecinilor.

Barfe care au aparut dupa ce a ramas gravida. Maria de la Luz, din Mazatlan, Mexic va deveni cea mai batrana mama din lume, luand locul romancei Adriana Iliescu, care a devenit mama la 66 de ani.

Povestea Mariei nu este una obisnuita, batrana a primit vestea vietii sale, acum, la 71 de ani.

Peste numai trei luni femeia isi va tine noul bebelus in brate, desi nu a precizat daca a facut sau nu vreun tratament de fertilizare.

Totusi, se pare ca vestea ca este insarcinata a uimit-o si pe ea. „Ma dureau picioarele si vomitam si ma simteam ametita.

Mi-au facut vreo 10 ultrasunete la o clinica privata si intr-un spital public. Doctorilor nu le-a venit sa creada”, a declarat femeia, potrivit Daily Mail.

„Am fost sa fac o ecografie cu ultrasunete si la un moment dat, mi-a zis ca o sa ramana toata lumea masca, asa ca a chemat un ginecolog.

Si am intrebat de ce? Cand au ajuns se vedeau deja sunetele in monitor acolo. Este o fetita. I se vede fata si corpul”, povesteste femeia.

Loading...