Au vazut o casa cum arde si s-au apucat sa-i scoata afara pe toti cei care erau in interior: „Mai este cineva? A iesit toata lumea?” La un moment dat aceasta catelusa a iesit dintre flacari. Cand au vazut ce avea in gura, au inceput sa planga:

Imaginile de mai jos au devenit virale in intreaga lume si au impresionat milioane de oameni.

Totul a inceput dupa ce o familie a chemat pompierii pentru a stinge un incendiu ce a izbucnit in casa lor. Pentru ca fiecare secunda este extrem de importanta, salvatorii s-au asigurat intai ca toti membri familiei sunt in siguranta, dupa care s-au apucat sa stinga flacarile.

Loading...

Dupa aproximativ o ora si-au terminat treaba si au inceput sa stranga echipamentul, pentru a se intoarce la baza. Doar ca, in momentul in care s-au indreptat spre camion, au fost martorii unei scene emotionante.

Nu doar familia respectiva reusise sa se salveze din incendiu. O catelusa fara stapan, care se pare ca isi gasise adapost in curtea casei, isi mutase cei 10 puii abia nascuti in cel mai sigur loc pe care il gasise: masina pompierilor.

Devotamentul ei a impresionat pe toata lumea, iar multi au izbucnit in lacrimi. Cand au vazut-o, pompierii au chemat imediat o echipa de medici veterinari, pentru a se asigura ca toti sunt in regula.

Din fericire verdictul a fost pozitiv. Un singur pui suferise arsuri, insa restul erau intr-o stare foarte buna.

Te-ai intrebat de ce mireasa sta intodeauna in stanga mirelui?
Asta este explicatia acestui lucru. Putini sunt cei care stiu asta

La fiecare nunta, indiferent de religia celor doi tineri casatoriti, mireasa sta intotdeauna in stanga mirelui atunci cand merg in fata altarului. Daca nu te-ai intrebat pana acum de ce se intampla asta, noi iti oferim explicatia.

Aceasta traditie dateaza inca din cele mai vechi timpuri, atunci cand mirele isi rapea aleasa inimii, traia o perioada cu ea si apoi mergeau in fata altarului. Pentru ca lucrurile nu erau simple si de multe ori fata avea mai multi pretendenti, mirele era fortat sa se lupte cu acestia pentru a-si pastra sotia.

Barbatii manuiau sabiile cu mana dreapta, in timp ce cu stanga isi protejau aleasa inimii, aceasta fiind explicatia legendara a acestui lucru, noteaza cei de la realitatea.net.

Loading...