Amestecul de miere cu scorțișoară este bun pentru sănătate – Iată bolile pe care le vindecă

Combinația dintre miere și scorțișoară este folosită de secole în sistemul tradițional chinez de vindecare. Aceste două ingrediente cu abilități unice de vindecare au o lungă istorie ca un „remediu acasă”.

Scorțișoara este unul dintre cele mai vechi condimente cunoscute de oameni și popularitatea mierii nu dispare odată cu trecerea timpului.

Loading...

Uleiul esențial de scorțișoară și enzimele care produc peroxid de hidrogen și care pot fi găsite în miere califică aceste două produse cu proprietăți de stopare a creșterii bacteriilor și fungilor.

Ele nu sunt folosite doar pentru a îmbunătăți gustul de băuturi și medicamente, ele servesc de asemenea ca o „îmbălsămare” alternativă la conservanții tradiționali, datorită proprietăților sale antimicrobiene.

Este cunoscut faptul că mierea cu scorțișoară este o combinație sănătoasă, dar știi ce vindecă de fapt?

Boli de inimă – Fă o pastă din miere și scorțișoară pudră. Unge-o pe pâine în loc de gem și mănânc-o regulat la micul dejun. Acest lucru va reduce colesterolul din artere și va preveni atacurile de cord.

Artrita – Într-un pahar de apă caldă se amestecă două linguri de miere și o linguriță de scorțișoară pudră. Bea acest amestec dimineața și seara. Cu un consum regulat, poate vindeca chiar și artrita cronică.

Infecții ale vezicii biliare – Într-un pahar de apă caldă, se amestecă două linguri de scorțișoară pudră și o linguriță de miere. Bea-l în fiecare zi. Acest lucru va distruge microbii din vezica biliară.

Colesterol – Se amestecă două linguri de miere și trei lingurițe de scorțișoară într-o ceașcă mare de ceai. După ce îl bei, nivelul de colesterol va fi redus cu 10% în decurs de două ore.

Răceală – Dacă aveți frisoane, luați o lingură de miere cu ¼ lingură de scorțișoară. Ia-o trei zile la rând. În acest fel vei scăpa de frisoane, tuse cronică și sinusuri nazale.

Dureri de stomac – Mierea combinată cu scorțișoară va vindeca durerea de stomac. Această combinație, consumată regulat, poate stopa ulcerul la nivelul stomacului.

Gripa – Medicii spanioli au descoperit că mierea conține ingrediente naturale care omoară virusurile și vă protejează împotriva gripei.

Infertilitate – Grecii au crezut de mii de ani că două linguri de miere consumate în fiecare zi înainte de a merge la culcare pot vindeca infertilitatea la bărbați.

În China, Japonia și țările din Orientul Îndepărtat, se crede că femeia ar trebui să consume de mai multe ori pe zi slănină cu scorțișoară amestecată cu o jumătate de lingură de miere pe gingii. Amestecul este absorbit de salivă și intră în organism pentru a trata infertilitatea la femei.

Slăbire – Se fierbe un pahar cu apă, miere și scorțișoară pudră. Bea-l în fiecare dimineață, pe stomacul gol, cu o jumătate de oră înainte de micul dejun. Cu un consum regulat al acestei rețete, vei pierde în greutate. Acest lucru se aplică chiar și persoanelor obeze.

Loading...