Aceasta femeie a consumat lamaie cu hrean timp de 3 saptamani. La acest rezultat nu s-a asteptat nici macar ea!

O femeie care a mancat hrean timp de trei saptamani a avut parte de rezultate surprinzatoare.

Femeia a reusit sa dea jos kilogramele in plus fara sa faca prea mult sport si fara sa se abtina de la alte feluri de mancare.

Loading...

Hreanul poate imbunatati digestia si este extrem de sanatos pentru ficat, inima si sistemul circulator.

Reteta pentru slabit:

– 125 de grame de hrean

– 3 lamai

– 3 linguri de miere

Da hreanul prin razatoare. Pune lamaile spalate, dar nedecojite intr-un blender si amesteca-le apoi cu hreanul.

Adauga mierea si amesteca toate cele trei ingrediente foarte bine, conform realitatea.net. Pune totul intr-un borcan din sticla si pastreaza-l la frigider.

Consuma zilnic, timp de trei saptamani, cate o lingura din aceste amestec inainte sau dupa mese.

Cea mai buna Prajitura cu visine si iaurt. Reteta de prajitura sanatoasa si delicioasa

Ne plac tare mult deserturile cu visine, asa ca am incercat si reteta de prajitura cu visine cu iaurt. Rezultatul a fost o prajitura pufoasa si delicioasa.

Puteti inlocui visinele si cu alte fructe de sezon, este la fel de gustoasa si cu caise sau zmeura.

Pentru o prajitura cu visine si iaurt mai inalta, folositi o tava mica, daca tava este mare prajitura nu va creste mult.

Ingrediente prajitura cu visine si iaurt

4 oua

5 linguri ulei

6 linguri de iaurt

175 gr de zahar

1 baton de vanilie Kotanyi

200 gr de faina

2 linguri de cacao

3 lingurite de praf de copt

300 g de visine, fara samburi

zahar pudra

Mod de preparare reteta prajitura cu visine si iaurt

Se amesteca faina cu zaharul si praful de copt. Se adauga iaurtul, uleiul si ouale.

Se adauga bobitele de vanilie.

Se ia un sfert din compozitie si se amesteca cacaoa.

Se pune compozitia alba in tava de 20×32 cm, apoi cea cu cacao. Se presara deasupra si visinele.

Se introduce tava in cuptorul preincalzit si se lasa la foc potrivit cam 40-45 de minute. In ultimele

10 minute se da focul mic.

Se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca si se pudreaza cu zahar.

Loading...