A vrut să își ceară iubita de soție, însă totul s-a terminat la spital. Ce a pățit bărbatul chiar când încerca să îi ceară mâna. Toată lumea râde de ce a făcut

Atunci când un bărbat a decis să își ceară iubita de soție, nu s-a gândit nici măcar o clipă că această zi care ar fi trebuit să fie una dintre cele mai fericite din viața lor se va termina la spital.

John Dardis din Cornwall a complotat să o ceară de soție pe iubita lui, Suzannah Newham. Cu toate acestea momentul culminant în care el trebuia să îi pună marea întrebare nu s-a mai întâmplat, deoarece John a avut parte de un incident neobișnuit.

Loading...

Scena era una de vis: una dintre cele mai frumoase coaste ale Marii Britanii. Tânărul se gândise că cea mai romantică propunere ar fi în timp ce se plimbă pe coastă. Pusese totul la punct, însă, cum se spune, socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg.

La un moment dat, în timp ce se plimbau ca niște porumbei, iar John se pregătea să îngenuncheze în fața iubitei, acesta a alunecat pe pământul umed și a căzut.

Ceea ce voia să fie un moment romantic s-a terminat cu o gleznă ruptă, cu venirea ambulanței, cu vizita la spital și cu amânarea momentului.

În ciuda faptului că iubitul său se afla la pământ și nu se putea mișca, Suzannah și-a dat seama ce voia John să facă și a spus „da”.

Paza de coastă a asistat la acest moment emoționant al celor doi, ba chiar Suzannah s-a fotografiat mândră cu inelul pe deget, chiar în ambulanță, alături de salvatori.

Cu siguranță că cei doi nu vor uita prea curând acest moment și că va fi o poveste de spus copiilor și nepoților. Până la urmă, totul este bine când se termină cu bine!

Loading...